Blog: Adăpost de pescuit

Adăpost de pescuit

08.02.2018 · Administrátor

Adăpost pentru pescuit confortabil. Impermeabil, de înaltă calitate, stabil, accesibil.

Mergeți vă într-o excursie de pescuit de mai multe zile? Ar trebui să vă gândiți la fiecare detaliu și să nu uiți lucruri importante. Adăpostul de lângă lacul vă va oferi oțel adăpost de pescuit. Cortul de pescuit este ușor, portabil și cel mai important este practic. Când este pliat, îl puteți transporta confortabil într-o mașină. Puteți alege dintre diferite dimensiuni de corturi și acestea sunt 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3x4.5m, 3x6m. Pe vreme rea vă va oferi confort, pânzele corturilor sunt impermeabile 100%. Alegeți culoarea cortului în funcție de ideile dvs. Cu o acostare adecvată, cortul de pescuit vă va dura până la 40 km / h. Ancorarea corectă înseamnă folosirea pungilor de încărcare care sunt umplute cu nisip sau pietriș, cu o greutate de 14 kg după umplere. Ancorarea de bază corectă a cortului este cu ajutorul unor pini de ancorare, cu care fixați picioarele corturilor. Vei primi gratuit ace de ancorare pentru fiecare cort.


Acessori, care va găsi folos în timpul pescuitului


Tantarii sunt foarte enervanti sa stea langa apa in timp ce pescuiesc. Cu ajutorul celui de-al patrulea perete, puteți închide complet cortul. Al patrulea pereți sunt echipate cu o ușă cu fermoar. Acest perete este practic în ceea ce privește petrecerea nopții într-un cort, vă va asigura intimitatea și vă va proteja de vânt și ploaie. Nu există posibilitatea de a vă conecta la electricitatea de pe țărmurile lacurilor. De aceea, oferim clienților noștri iluminare LED cu o baterie încorporată. Timpul de iluminare este de până la 4/10 ore, în funcție de intensitatea utilizării. Practic, cu ajutorul unui magnet, puteți atașa o lumină LED oriunde.  Dacă rezistența iluminatului LED nu este suficientă pentru dvs., puteți conecta lumina   la BOW POWER folosind un cablu USB. 

Mobilă pliabilă practică marca LIFETIME cu un nivel ridicat  calitatea și capacitatea de utilizare. Scaunele pliante sunt unul dintre cele mai importante lucruri de care ai nevoie pentru confortul tău atunci când pescuiești. Greutatea redusă, stabilitatea perfectă, aspectul rapid te vor convinge că ai făcut alegerea corectă. Mesele rabatabile sunt flexibile. Grosimea mesei - jantă de întărire 15mm și 38mm. Capacitate de încărcare de până la 350 kg

Întreținerea ușoară a suprafeței  Mese pliante, scaune sunt baza expedițiilor de mai multe săptămâni în afara civilizației. 

orturile marca BRIMO sunt o alegere bună pentru călătoriile dvs. de pescuit.


Distribuiți pe Facebook