Livrare expres gratuită Vânzare

Cort de nuntă 5x12m

Montaj în 60 de minute de către 2 persoane.

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 6 697 Lei TVA inclus În stoc imediat: mai mult decât 5 buc
  • Conținutul pachetului: Acoperiș, 12 pereți laterali cu fereastră, 2 pereți de intrare, cadru din oțel galvanizat de culoare albă, ancorare pentru pământ și beton, material de fixare, husă de protecție.
  • Dimensiuni: cort 5x12m / înălțimea crestei 4m / înălțimea pereților 2m / Fereastră perete lateral 1,4m x 1,3m / Lățimea ușii intrării 3m.
  • Cort de nuntă pentru 7 seturi de corturi pentru bere sau 120 persoane în picioare / 85 persoane așezate.
  • 42 mm cuplaj zincat alb pentru țevi de oțel cu grosimea materialului 1,5 mm.
  • 38 mm tijă de oțel zincată alb pentru țevi cu grosimea materialului 1,3 mm.
  • Țesătură PVC cu fir întărit 500 g/m² - albă.
  • Greutate totală: 245kg (9 pachete).


Cort de nuntă 5x12m - Alegerea perfectă pentru evenimentul dvs.

Planificați o nuntă și căutați o Cort fiabilă care să ofere protecție și confort atât pentru dvs., cât și pentru invitații dvs.?

Cort de nuntă cu dimensiunile de 5x12 metri este alegerea ideală. Această cort combină calitatea, rezistența și estetica pentru a oferi un spațiu perfect pentru evenimentul dvs.

Rezistență la apă și la UV.

Cort este fabricată din materiale de calitate superioară, cu o greutate de 500 g/m², acoperite pe ambele părți cu PVC. Acest material este 100% impermeabil, astfel că nici cea mai puternică ploaie nu va pătrunde în interior. Sudurile sudate asigură o impermeabilitate completă.

Materialele sunt, de asemenea, rezistente la radiațiile UV, oferind protecție împotriva radiațiilor solare dăunătoare la nivelul UV 80+.

Tentă de nuntă
Tente de nuntă


Rezistență la temperaturi extreme

Cort este proiectată pentru a rezista la o gamă largă de temperaturi, de la +50 °C până la -20 °C. Placheta este întărită cu fibră de plasă, garantându-i rezistența și durabilitatea.

Construcție masivă

Cort este echipată cu un cadru robust din tub de oțel solid. Barele de 38mm și conexiunile de 42mm asigură stabilitatea și rezistența extraordinară. Acest cadru masiv este ideal pentru acoperirea pe întreaga durată a zilei sau pentru mai multe zile.

Sistem de montare rapid

Montarea cortului este simplă și rapidă datorită sistemului rapid de clic, care permite montarea fără a fi nevoie de unelte complicate.


Fixare în sol și în beton

Cort este echipată cu pălărie de oțel detașabile și șuruburi, care permit fixarea în sol sau în beton. Această funcție crește stabilitatea cortului în orice condiții.

Acoperire rezistentă

Cadru cortului este acoperit cu vopsea pulbere albă, care oferă protecție împotriva ruginii. Această acoperire rezistentă asigură o durată lungă de viață și un aspect estetic al cortului.

Echipament complet

Cort include toate piesele și accesorii necesare, inclusiv fixarea în sol și în beton. Nu sunt necesare alte achiziții, totul este inclus în pachet.

Tentă de nuntă
Tentă de petrecere de nuntă


Tensoare pentru acoperiș

Tensoarele pentru acoperiș previn formarea bălților de apă pe acoperiș, crescând confortul și siguranța oaspeților.

Design practic

Cortul este echipat cu 12 bucăți de pereți laterali cu dimensiunile de 2x2 metri, fiecare având o fereastră transparentă. Acești pereți laterali sunt detașabili și se fixează cu ajutorul fermoarelor din nylon, care asigură o închidere ermetică. Cortul are, de asemenea, 2 pereți de intrare care creează o deschidere largă de 2 metri înălțime și 4 metri lățime. Intrările sunt echipate cu fermoare largi din nylon, care asigură o închidere ermetică. Montajul cortului poate fi realizat de o singură persoană experimentată, dar ideal ar fi dacă montajul ar fi realizat de două persoane. Garantie Oferim o garanție de 5 ani pentru acest cort de nuntă, confirmând calitatea și fiabilitatea sa.