Blog: Cort de oțel

Cort de oțel

30.01.2018 · Administrátor

Cort de oțel stabil. 5 ani garanție, selecție bogată,Top-calitate - comandați acum

Vânzarea serviciilor sau produselor oferite este perfectă în cortul afișat. Cortul din oțel va oferi un mediu plăcut operatorului, dar va proteja și materialele și mărfurile expuse. Pânza de protecție are o rezistență ridicată la radiațiile UV, dar și la zăpadă sau îngheț. Spațiul interior mare permite mișcare naturală, dar oferă și suficient spațiu pentru depozitarea consumabilelor la îndemână.

Cort de oțel
 utilizează o construcție solidă cu durabilitate ridicată. Sistemul de pliere special conceput vă permite să construiți clădirea o dată sau de două ori și să o reasamblați după eveniment. Cortul este simplu și bine portabil.

O clădire stabilă va rezista la târguri interioare, precum și la piețe și expoziții exterioare. Standul perfect proiectat va atrage atenția, va îmbunătăți semnificativ stilul prezentării și vă va susține profesionalismul. Puteți alege culoarea prelatei și dimensiunea suportului în funcție de catalog, adaptând astfel aspectul la materialul promoțional al companiei sau la produsele oferite. Cort de oțel va fi cartea ta de vizită grozavă.

Investiția într-o clădire tradițională din cărămidă necesită formalități și costuri ridicate. De aceea, oferim clienților noștri o gamă largă de corturi de oțel. Este o variantă mai ieftină și o soluție mult mai rapidă care vă va permite să extindeți cu ușurință spațiul de depozitare sau să folosiți acest spațiu ca garaj.

Corturile din oțel sunt utilizate de obicei nu numai în scopuri profesionale, ci și pentru cele private. Posibilitățile lor sunt nelimitate. Datorită modularității elementelor, suportul poate fi mărit sau extins în funcție de cerințele dvs. Sunt la dispoziție  oferim clienților și lățimi de cort diferite.

Funcțiile de bază ale standurilor noastre sunt funcționalitatea și siguranța

În acest scop, folosim numai materiale de la producători dovediți și oferim astfel rezistență ridicată, stabilitate și o garanție a duratei de viață a standului. 

Când vine vorba de mobilitate și demontare rapidă, vă recomandăm să pliați  corturi de oțel.

Construcția sistemului de corturi cu foarfeca permite asamblarea și demontarea rapidă și ușoară.

Toate în câteva secunde și fără instrumente. Cu suporturi din oțel, obțineți o zonă de utilizare nelimitată.

Ideal adecvat nu numai pentru comerț, ci și pentru toate tipurile de evenimente, târguri, clădiri, centre de salvare și în multe alte situații.

Corturile din oțel sunt deosebit de avantajoase ca corturile de pe piață. Datorită construcției solide de profiluri cu pereți groși, veți obține opțiunea perfectă de prezentare a mărfurilor dvs. Mulțumesc celor trei pereți plini  obțineți o protecție suplimentară împotriva ploii.

Foaia de acoperiș din țesătură din poliester de înaltă calitate se caracterizează prin rezistență la uzura mecanică.  Tehnologia specială de cusut garantează impermeabilizarea acoperisurilor și a prelaturilor   laterale. Protecția sigură a mărfurilor dvs. împotriva ploii și a zăpezii  și lumina puternică a soarelui. 

Pereți laterali - disponibili în diverse culori și finisaje (solid, cu ușă sau jumătate de perete). Datorită velcro, acestea pot fi ușor fixate pe tabla de acoperiș.

Toate corturile pe care le-am produs pot fi tipărite în funcție de dorințele dvs. sau de proiectul dat.  Personalul nostru de presă este întotdeauna disponibil.

Tipărirea sublimării (toate imaginile, fotografiile și siglele pot fi tipărite pe material)

Nimprimare de călcat (inscripții și logo-uri imprimate pe materiale colorate și albe)

Distribuiți pe Facebook