Blog: Cort de oțel descompunere rapid

Cort de oțel descompunere rapid

18.02.2018 · Administrátor

Stabil datorită oțelului și rapid datorită sistemului BRIMO. De utilizat în câteva secunde!

Trebuie să creezi rapid un spațiu acoperit? Corturile din oțel pliabil rapid vă vor surprinde plăcut prin practic, robustețe și capacitatea lor de utilizare. Alegeți mărimea statutului după cum este necesar. 


Creați un loc de odihnă pentru relaxare chiar în grădina dvs.


Îți plac vara, evenimentele asociate cu vara? Așeza cu prietenii sau familia la grătarul cald face parte din distracția de zbor și de vară. Nu ai un foișor în curte, nu contează. Cortul din oțel pliabil rapid poate rezolva această problemă.  Veți crea un spațiu acoperit în câteva secunde. Puteți configura cortul rapid și ușor fără ajutorul instrumentelor. Dimensiunea corturilor din oțel este de la 2x2 la 3x6m. Cortul trebuie să fie ancorat corespunzător după desfășurare. Ancorarea corespunzătoare înseamnă utilizarea unor pini de ancorare care fac parte din pachetul fiecărui cort. Dacă așezați cortul pe o suprafață de beton, vă recomandăm să cumpărați saci de încărcare pentru a ancora. Aceste pungi sunt umplute cu nisip sau pietriș, după ce greutatea lor este de 14 kg. Folosiți Velcro pentru a le fixa pe picioarele cortului. Este important ca cortul să fie ancorat chiar și pe vreme bună. 


Confortul pe care ți-l oferă un cort de oțel pliabil rapid


Conținutul pachetului este rapid pliere de articole de asociere există, de asemenea, trei pereți laterali solizi. Puteți regla culoarea cortului în funcție de gustul dvs. Puteți alege dintre șapte culori diferite. Pânzele de cort sunt 100% impermeabile, iar suprafața lor este îmbogățită cu un strat de PVC care vă va oferi protecție în caz de vreme rea. Datorită celui de-al patrulea perete lateral, pe care îl puteți comanda lângă cort, este posibil să închideți complet cortul și să creați un loc perfect pentru relaxare și distracție alături de prieteni. Al patrulea perete are o ușă practică cu fermoar. Pereții laterali se fixează ușor cu scauil.


Echipamente de cort din oțel 


Cu siguranță vă va plăcea mobilierul pliabil LIFETIME. Aspectul rapid, calitatea, capacitatea de utilizare sunt principalele caracteristici ale mobilierului. Culoarea mobilierului este albă, puteți combina această culoare neutră cu orice. Piesele din plastic sunt confecționate din polietilenă stabilizată cu raze ultraviolete (HDPE). Construcția este din oțel cu o culoare gri închis care creează o impresie elegantă.  Depozitarea mobilierului este de asemenea ușoară, o puteți depozita într-o stare pliată, nu ocupă atât de mult spațiu.


Dacă decideți să organizați o petrecere în grădină, știți deja ce veți avea nevoie pentru a crea fundalul perfect. Nu trebuie decât să invitați prieteni  și pregătiți gustări.

Distribuiți pe Facebook