Blog: Cort de petrecere pe plajă

Cort de petrecere pe plajă

15.02.2018 · Administrátor

Păstrați un loc răcoros stabil pe un șezlong lângă apă.

Cort de petrecere pe plajă   va servi drept refugiu de încredere în  zile de vară petrecute de apă. Copiii și vârstnicii au nevoie de cea mai mare protecție în căldura petrecută de apă. Corturile de petrecere care poartă marca BRIMO vă oferă beneficii pe care le veți aprecia în călătoriile sau călătoriile dvs. în străinătate. Vacanții se confruntă adesea cu problema „lipsei de umbrele” pe plajă. Această problemă a redus. Cortul de petrecere ușor portabil este ușor de configurat în locul tău preferat de pe plajă. Corturile pentru petreceri se caracterizează prin calitate înaltă, greutate ușoară și dispunere rapidă. 


Utilizarea cortului pentru petreceri


Corturile pentru petreceri au o gamă largă de utilizări. Ați dori să câștigați bani vândând băuturi răcoritoare mixte vara  pe plajă? Corturi de petrecere Va crea mediul perfect pentru a vă desfășura activitățile de vânzare. Te va proteja în caz de ploaie neașteptată. Unul dintre cele mai așteptate inconveniente pe care le veți întâlni pe plajă este vântul asociat cu nisipul. Corturile de petrecere au trei pereți plini, datorită cărora sunteți protejați chiar și în acest caz. Prelate corturilor de oțel  sunt 100% imperbeabile. Sunt fabrticate din  fibră de poliester  cu strat intern din PVC.  Pânzele de prelată din aluminiu sunt 100% impermeabile, sunt confecționate dintr-o țesătură Oxford din fibră de poliester foarte rezistentă, cu acoperire de impregnare din poliuretan. 

Pentru organizatorii de discoteci, festivaluri de vară, achiziția de corturi este o alegere ideală. În timpul evenimentului, cortul de petrecere poate servi ca punct de vânzare cu băuturi răcoritoare sau ca   teren de dans acoperit pe plajă.Corturile sunt fabricate în diferite dimensiuni de la 2x2m până la 4x8m. 

Puteți alege dintre două tipuri de construcții, respectiv oțel și aluminiu. Ambele construcții  se caracterizează prin înaltă calitate, robustețe, practic și manevrare ușoară. 

Echipamentele nu trebuie să lipsească la corturile de petrecere. Mese pliante, scaune, bănci rabatabile vă vor asigura confortul în momentele petrecute alături de familie sau prieteni. Mobilierul pliant LIFETIME este confecționat din materiale de cea mai înaltă calitate. Sunt rezistente la intemperii. Nu-și schimbă culoarea sau durabilitatea sub influența soarelui. Plasticul se spală ușor cu tratament antiderapant.

Corturile de petrecere  marca BRIMO sunt disponibile în diverse culori. Vă veți îndrăgosti de practicitatea și capacitatea lor de utilizare. 

Distribuiți pe Facebook