Cort evenimente 2x3m

Complet trei pereţi plini Gratis!

Piesele de schimb pentru construcţie sunt gratuite pe durata a doi ani din garanţia prelungită de cinci ani!

Montare în termen de până la 40 de secunde datorită sistemului BRIMO!

pavilionul pliabil exclusive la dumneavoastră în termen de până la 48 ore.


Livrăm comenzile în termen de 12:00 imediat cu aproximativ 2 zile lucrătoare.


1 090 Lei Preţ s TVA 1 300 Lei Economisiţi: 210 Lei

Parametri

  • Reglarea tavanului: cinci trepte de înălţime 5 výškové stupne 170, 180, 190, 200, 210cm
  • Pachet: acoperiş, construcţia, 3 pereţi demontabili independenţi fixaţi cu scai, pungă de protecție.
  • Grosimea ţesăturii pereţilor şi acoperişului: 330 g/m2 densitatea fibrei 450D HI-TECH
  • Toate ţesăturile sunt 100% impermeabile din poliester şi acoperire integrală cu poliuretan
  • Construcţia: tip foarfece cu îmbinări cu şuruburi din oţel înalt aliat
  • Vopseaua cu pulberi a construcţiei: termoplastică
  • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde
  • 5 ani garanție pentru consumator
  • Urmă cort: 195x290cm

Evaluarea clienţilor
97 evaluare, 4.8/5
Exclusive skladací altánok 2x3m

Exclusive Cort evenimente 2 x 3 m este ajutorul dumneavoastră atât în exterior, cât şi în interior. Puteţi avea încredere în pavilionul nostru din oţel, deoarece este fabricat din oţel de calitate şi rezistă şi la vânt puternic. Mulţimea de patente BRIMO face din el o clasă extra de corturi din oţel.
Este mai uşor şi mai rezistent, deoarece merge împotriva curentului celorlalte corturi care măresc volumul construcţiei şi prin aceasta măresc şi masa, dar grosimea pereţilor interiori nu o modifică. Noi procedăm invers, am redus volumul cu doar 2 mm din volumul exterior al construcţiei şi l-am adăugat în pereţii interiori, cu aceasta am redus masa şi am mărit rezistenţa.
Această filosofie au utilizat-o şi la ţesătură, care datorită tehnologiilor celor mai noi are o densitate foarte ridicată a fibrelor şi îşi păstrează rezistenţa ridicată în ciuda masei reduse. Protecţia UV legată de materialele de calitate ale ţesăturii asigură stabilitatea culorii cu finisajul impregnat.
Sistemul BRIMO ajută montarea datorită asigurării automate a construcţiei. Montarea pavilionului pliabil devine mai simplă, printr-o tragere uşoară înspre sine construcţia se deblochează. Mai repede şi fără efort !!! Scaiul aplicat pe acoperiş şi pereţi pe toată circumferinţa vă va asigura un confort ca acasă. Construcţia integrală din oţel aliat vă garantează o durată lungă de viaţă cu o masă mai redusă a cortului.
Vopseaua termoplastică specială cu pulberi creează un efect pastelat mat al construcţiei, ceea ce conferă cortului unicitate pe piaţă. Vopseaua limitează coroziunea şi este rezistentă la frecare.
Asigurăm piese de schimb numai pentru corturile pliante BRIMO. Piese de schimb pentru construcţie gratuit pe durata primilor doi ani din garanţia prelungită de cinci ani. Lista de preţuri a prelatelor BRIMO la cerere.