Cort evenimente 3x4,5m

Gratuit: 3 pereți solizi + 8 țaruși și sac de pânză și sac de construcție!

Serviciu gratuit de construcție.Veți amenaja un cort în 40 de secunde!

În timpul garanție de 5 ani puteți suprimă cortul cu publicitate oricând!

Comenzile plasate până la ora 12:00 sunttrimise imediat și timpul de livrare preconizat este de 1-2 zile lucrătoare.


3 193.78 Lei Economisiţi: 1 056.78 Lei 2 137 Lei Preţ cu TVA
 • Cort evenimente

  model de cort premium din oțel pentru utilizare extremă, cu viteze ale vântului până la 55 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separat fixați cu scaiul + 8 țaruși de ancorare și un manșon de protecție!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură Oxford din fibră de poliester foarte rezistentă, cu acoperire din PVC. Durată lungă de viață și calitate excelentă.
 • Construcție: foarfecă din oțel (1,1 mm +) cu articulații înșurubate din oțel de calitate, cu brevete BRIMO autoblocante pe picioare sub formă de hexagon.
 • Componente costisitoare nailon polimer, cu garanție pe viață (înlocuire imediată), cu proprietăți mai bune decât îmbinările din aliaj și oțel.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x45x30cm, greutate 53 kg
 • Reglarea plafonului: 4 trepte de înălțime 175, 185,195, 205cm.
 • Suprafața cortului: 290x430cm (12,4 m²)
 • 5 ani garantie consumator

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de vânzare și vă oferiți produsele pe piețe sau festivaluri, cort evenimente PREMIUM 3x4,5 m este soluția optimă pentru dumneavoastră.  
Un factor foarte important pentru vânzători este aspectul și compoziția rapidă și lipsită de importanță a cortului. Cort evenimente de 3x4.5m poate fi desfășurat fără niciun instrument cu doar câteva mișcări. Datorită sistemului de auto-blocare a foarfecelor cortul este gata în câteva minute. Oferim un efect maxim cu efort minim!
Va puteți bazez pe calitatea mărcii BRIMO. Cea mai bună manopera, materialele de primă clasă și durata de viață lungă sunt o garanție a unui produs de calitate. Cort evenimente de 3x4,5 m este rezultatul spiritului inovator al companiei noastre.
Construcția din oțel extrem de robustă, cu picioare în formă de hexagon, cu un diametru de 45 mm asigură stabilitatea suportului. Construcția simplă, dar solidă, este orientată către cerințele de utilizare zilnică.

Design albastru închis oferă cortului un design atrăgător care vă va atrage atenția la prima vedere.  
Pereții laterali oferă diverse soluții de utilizare și flexibilitate. Pereții sunt fixați cu scaiul, care are o lățime de 5 cm și asigură o aplicare stabilă a pereților. Părțile laterale sunt atașate de acoperiș și de picioarele cortului. În acest fel, veți obține versatilitatea cortului și în această combinație simplă vă puteți implementa cu ușurință ideile.
Dacă doriți să fiți diferiți de un număr mare de expozanți, vă oferim diferite tipuri de tipărire. Zidurile închise oferă un spațiu suficient de special pentru publicitate pe scară largă. Prin afișarea grafică a sortimentului sau creați o promoție originală a companiei dvs. cu un slogan publicitar concis.