Livrare expres gratuită Vânzare

Cort evenimente 4x12m

Montaj în 60 de minute de către 2 persoane.

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 5 647 Lei TVA inclus În stoc imediat: mai mult decât 5 buc
  • Conținutul pachetului: Acoperiș, 12 pereți laterali cu fereastră, 2 pereți de intrare, cadru din oțel galvanizat de culoare albă, ancorare pentru pământ și beton, material de fixare, husă de protecție.
  • Dimensiuni: cort 4x12m / înălțimea coamei 4m / înălțime perete 2m / fereastră laterală 1,4m x 1,3m / lățimea ușii peretelui de intrare 3m.
  • Cort de catering pentru 5 seturi de corturi de bere sau 96 în picioare / 68 persoane așezate.
  • 42 mm racord de țeavă din oțel galvanizat alb cu grosimea materialului 1,5 mm.
  • 38 mm tijă tubulară albă din oțel galvanizat cu grosimea materialului 1,3 mm.
  • Foaie de PVC cu fibre armate 500 g/m² - alb.
  • Greutate totală: 205 kg (7 pachete).


Tentă de Catering Profesională 4x12m

Pentru fiecare eveniment important, fie că este vorba de o nuntă, o petrecere de firmă, un festival sau o sărbătoare în aer liber, este necesar să aveți un acoperiș fiabil și de calitate. Tenta profesională de catering cu dimensiunile 4x12 metri este soluția ideală, oferind nu doar protecție împotriva vremii nefavorabile, ci și un spațiu plăcut din punct de vedere estetic pentru oaspeții și participanții dumneavoastră.

Acoperiș impermeabil

Tenta este echipată cu un acoperiș complet impermeabil, care asigură că spațiul interior rămâne uscat chiar și în timpul ploii puternice.

Material PVC profesional

Acoperișul și pereții cortului sunt confecționați dintr-un material PVC extrem de rezistent, cu o grosime de 500 g/m². Acest material este întărit cu fibră de plasă, ceea ce garantează o rezistență și durabilitate sporite împotriva ruperii.

Tentă de nuntă
Tente de nuntă


Rezistență la temperaturi și protecție UV

Tenta este proiectată să reziste la temperaturi extreme, de la +50°C până la -20°C.

Protecție UV 80+ asigură că materialul cortului nu se va degrada nici în cazul expunerii îndelungate la radiațiile solare.


Configurația pereților

Tenta include 12 pereți laterali, fiecare cu o lățime de 2 metri și o fereastră transparentă, care permite luminii naturale să pătrundă în spațiul interior.

Pe laturile mai scurte ale cortului sunt două pereți, fiecare cu o intrare de 3 metri lățime, oferind un acces comod în cort.


Conexiuni și cadru de calitate

Pereții laterali sunt fixați cu fermoare de calitate, asigurând o conexiune solidă și o manipulare ușoară.

Cadru cortului este fabricat din țevi de oțel galvanizat cu diametrul de 38 mm și piese de conexiune cu diametrul de 42 mm. Culoarea albă cu dungi adaugă valoare estetică și protecție împotriva coroziunii.


Mecanism robust și tensionatoare

Tenta este echipată cu un mecanism robust de pliere, eliminând necesitatea de șurubelnițe complicate.

Tensionatoarele pentru acoperiș asigură o întindere perfectă a acestuia, prevenind formarea bălților de apă. Profilele tensionatoare pentru pereți asigură că și pereții laterali sunt întinși ferm și uniform.


Tentă de nuntă
Tentă pentru petreceri de nuntă


Accesorii complete

La cort sunt incluse pentru sol, împreună cu 4 cabluri, precum și șuruburi pentru .

Toate accesoriile necesare sunt parte a ambalajului, deci nu este nevoie să cumpărați nimic în plus.

Potrivit pentru evenimente pe mai multe zile

Această cort este ideală pentru utilizare pe termen lung, oferind un acoperiș fiabil pentru evenimente desfășurate pe parcursul mai multor zile, fără temeri legate de schimbările de vreme.

Investiția în această cort profesională de catering garantează că fiecare eveniment va decurge fără probleme și că oaspeții vor fi protejați împotriva tuturor condițiilor meteo nefavorabile. Cu o calitate ridicată a materialelor și construcției, această cortă este o soluție pe termen lung pentru toate nevoile dvs. de acoperiș.