Blog: CORT EVENIMENTE ÎN NITRA

CORT EVENIMENTE ÎN NITRA

27.11.2018 · Administrátor

Preluare imediată, ofertă bogată de corturi din oțel și aluminiu în Nitra și împrejurimi. Montare rapidă, impermeabil, de înaltă calitate, cort stabil


Firma Brimo și-a construit un nume timp de ani de zile. Ani de experiență și contacte cu clienții. Bineînțeles, că construirea unui brand bun a durat ceva vreme. Un brand pe care oamenii îl iubesc și pe care nu vor să-l schimbe pentru altul. Într-o piață supradimensionată, crearea unui brand bine cunoscut necesită foarte mult efort. Succesul nu este doar atunci când oamenii cumpără brandul dvs., dar când se prezintă cu el în împrejurimi.


Știm, de ce aveți nevoie


Dacă dvs., în calitate de client, obțineți un produs de calitate, este foarte posibil să nu mai renunțați la el. Nu veți dori să reveniți la un produs mai puțin confortabil. Este posibil să vă faceți cunoscuți prin mai multe moduri. Fie prin crearea unui site Web, implementarea unei forme de marketing sau lansarea reclamei. Dar un factor important este ascultarea clientului. Totul se referă la comunicare. Atunci când clienții cumpără produsele noastre, îi întrebăm ce așteaptă de la produs și ce nu le place la alte mărci care se ocupă cu produse similare. Aceste informații sunt foarte valoroase, deoarece pe baza răspunsurilor procesăm analiza rezultatelor.


Este important să faceți ceva în plus și să surprindeți în mod plăcut


Prezentăm brandul Brimo, care se ocupă cu vânzarea corturilor party și accesorii, mese pliabile și scaune. Se ocupă de vânzări online.

Cortul exclusiv de aluminiu hexagonal este proiectat pentru scopuri profesionale. Cortul complet de tip foarfece se deschide pur și simplu. O bună stabilitatea este asigurată de picioarele hexagonale și nu este greu de ridicat. Este rezistent în condiții meteorologice extrem de provocatoare, fie că este vorba de o furtună scurtă sau de un vânt mai puternic. Rezistența la vânt este de până la 70 km / h. Țesătura impregnată care este rezistentă la apă are un strat de poliuretan care se curăță ușor și împiedică așezarea murdăriei. Acesta este un material foarte practic și popular. Cu un sistem de fixare cu velcro se îmbină cu acoperișul, iar cu celelalte părți se îmbină cu un fermoar clasic. Corturile de aluminiu pot fi comandate în cinci dimensiuni: 3x3m, 3x4,5m, 3x6m, 4x6m și 4x8m. Culorile disponibile sunt alb, verde și negru.


Mesele pliabile din plastic sunt caracterizate printr-o construcție simplă și totuși foarte stabilă. Într-o stare compusă, se transportă ușor și au o greutate redusă. Materialele folosite au o rezistență crescută la deteriorări mecanice și au o capacitate mare de încărcare. Suprafețele rezistă la abraziune, de asemenea, la impactul radiațiilor UV sau al ploii. Chiar și pe termen lung, mesele pliabile din plastic își păstrează durabilitatea și culoarea. Suntem capabili să vă furnizăm cortul și cu echipamentul.


Mai aproape de clienți


Clientul trebuie să afle despre adevărul afirmațiilor despre brandul nostru la punctul de vânzare sau pe rețeaua socială. Ca rezultat, am creat puncte de preluare pentru dvs. Este vorba despre orașul Nitra. La întâlnirea personală, vi se vor prezenta mărfurile și veți fi convinși că nu sunt doar vorbe goale. Comunicarea deschisă și contactul personal fac parte din abordarea profesionalismului și parteneriatului față de clienții noștri.

Am construit, de asemenea, o cultură corporativă. Angajații noștri au învățat în timpul muncii de zi cu zi să ajute clienții și să ofere mai mult. Filozofia noastră este că cea mai importantă bază pentru clienții satisfăcuți este satisfacția justă a angajaților care cred în produsele noastre. Avem regulile noastre și aceștia sunt pilonii care ne țin în topul pieței.

Alăturați-vă, verificați produsele noastre, personalul nostru vă stă la dispoziție. FIRMA BRIMO


Distribuiți pe Facebook