Blog: Cort mobil bufet tip foarfecă

Cort mobil bufet tip foarfecă

08.01.2019 ·

La un preț accesibil, montare și demontare într-un timp foarte scurt, construcție stabilă, calitate excelentă, rezistență la vânt și condiții meteorologice nefavorabile, certificat CE, garanție de 5 ani

Cortul folosit la târguri trebuie să respecte condițiile tehnice, igienice, generale și operaționale în conformitate cu reglementările specifice. Ne referim la vânzări ambulante. Deci, de ce veți avea nevoie?

Licența de comerț, pentru a vinde produse, a presta servicii și pentru un loc în piață este emisă de autoritățile locale. 


Printr-o reglementare general obligatorie, autoritățile locale vor reglementa vânzarea produselor în locuri de piață, mai ales 


• tipul, perioada de vânzare ocazională 

• tipul de produse pe care le vindeți 

• zilele de piață, vânzări și timpul de funcționare 

• condițiile de operare, tehnice și estetice ale standului

Administrarea și gestionarea pieței sunt administrate de municipalitate. Raportul de piață poate fi înmânat de municipalitate unei persoane juridice sau fizice.


Ce controlează managerul de piață la vânzătorul ocazional


1. autorizația de a vinde produse și autorizația de a desfășura activități comerciale în această zonă 

2. dovada cumpărării bunurilor

3. casa de marcat electronică

4. igiena, curățenia și întreținerea în timpul vânzărilor de produse 

5. respectarea ordinii de piață


Ca vânzător sunteți obligat 


• să aveți indicat echipamentul de vânzări conform reglementărilor speciale 

• să respectați ordinea de piață 

• utilizarea unei case de marcat electronice 

• asigurați curățenia locului de vânzare 

• identificarea vizibilă cu preț a produselor vândute și a serviciilor furnizate  

• cartea de inspecție 

• pentru bunurile care necesită cântărire, să efectuați cântărirea într-un mod care permite consumatorului să controleze cântărirea


Firma BRIMO furnizează cort tip foarfecă, în care puteți vinde bunuri sau servicii. De asemenea, trebuie să ne gândim cum să atragem clienți potențiali, așa că trebuie să ne concentrăm în principal pe marketing. Cel mai important lucru este cortul frumos aranjat, curat, într-un loc bine vizibil. Ar trebui să fie imediat clar ce se vinde în cort.


Avem o alegere excelentă pentru dvs.


Pregătirea meselor în cortul tip foarfecă este o modalitate bună de a obține o reputație pentru ospitalitatea sau restaurantul dvs. În comparație cu investițiile costisitoare într-un magazin mobil, este o soluție excelentă și rentabilă. Corturile pliabile sunt disponibile în toate versiunile. Corturile cu o construcție din oțel, tip foarfecă, sunt caracterizate de o calitate înaltă și stabilitate. Înălțimea tavanului cortului este reglabilă la patru nivele de înălțime. Construcția este formată din articulații strânse cu șuruburi, iar picioarele cortului sunt prevăzute cu găuri pentru ancorarea cortului cu țăruși. Țărușii sunt livrați gratuit cu cortul.

Datorită designului practic, puteți monta cortul într-un timp foarte scurt. Folosind fermoare uscate, veți asigura o întindere completă a pânzei, așa că nu trebuie să vă îngrijorați că veți face o impresie neestetică. Cortul are un aspect foarte elegant. Materialul acoperișului este fabricat din țesătură din poliester rezistentă la apă, care este mai rezistentă la rupere și la raze ultraviolete.

Un factor important la cortul pliabil sunt pereții laterali, deoarece aceștia îndeplinesc diferite funcții. Nu numai că protejează împotriva vântului și a condițiilor meteorologice nefavorabile, dar oferă și un aspect atrăgător al cortului.


După cum am menționat deja, cortul tip foarfecă are un aspect plăcut și reprezentativ. Prin imprimarea cortului, pur și simplu veți deveni vizibil pentru toată lumea. Oferim imprimarea pereților laterali, a acoperișului și a striașinei în diferite modele de culori. Doar trimiteți logo-ul sau numele dorit în format vector și vom asigura pașii următori. Vom pregăti o ofertă de preț împreună cu schița standului dvs. Desigur, atunci când trimiteți printurile, aveți deja o idee, cum ar trebui să arate cortul, noi trebuie doar să le verificăm și să primim acordul dvs. Producția durează aproximativ două zile. Vă recomandăm să vă rezervați suficient timp dacă sunteți interesat de imprimare, pentru a nu fi presați de timp.


Prin achiziționarea cortului tip foarfecă, beneficiați de o garanție de 5 ani și timp de doi ani oferim piese de schimb gratuite. Suntem vânzători, care se ocupă de produse și în timpul utilizării lor. Serviciile noastre nu se încheie cu achiziționarea cortului, atunci doar încep. Ne pasă de satisfacția dvs. :)


Distribuiți pe Facebook