Cort pentru vânzări 3x4,5m

Complet trei pereţi plini Gratis!

Piesele de schimb pentru construcţie sunt gratuite pe durata a doi ani din garanţia prelungită de cinci ani!

Montare în termen de până la 40 de secunde datorită sistemului BRIMO!

Cortul pentru vânzări vi-l trimitem în termen de până la 48h.


Livrăm comenzile în termen de 12:00 imediat cu aproximativ 2 zile lucrătoare.


1 250 Lei Preţ s TVA 2 000 Lei Economisiţi: 750 Lei

Parametri

  • Reglarea tavanului: patru trepte de înălţime 175, 185, 195, 207 cm
  • Grosimea ţesăturii acoperişului: 330 g/m2 densitatea fibrei 600D
  • Grosimea ţesăturii pereţilor: 330 g/m2, densitatea fibrei 450D
  • Garanţie cinci ani!
  • Vopseaua cu pulberi a construcţiei: epoxi-poliesterică
  • Durata ridicării şi plierii cortului de către o singură persoană: 40 secunde
  • Ambalare: acoperiş, construcţie, trei pereţi îndepărtabili independent fixaţi cu ajutorul scai-ului.
  • Urmă cort: 290x430cm
  • 5 ani garanție pentru consumator

Evaluarea clienţilor
77 evaluare, 4.9/5
promo stany 3x4,5m

Vânzarea prin cortul de vânzări BRIMO constituie un mod eficient de a sprijini vânzarea şi propagarea. Cortul de vânzări 3 x 4,5 m vă creează umbră şi uscat pentru marfa vândută în pieţe, târguri internaţionale, expoziţii şi acţiuni social-culturale.

Datorită corturilor noastre de vânzări cu calitate şi design deosebit veţi ieşi în evidenţă şi veţi întrece concurenţa. Logo-ul de reclamă al firmei se potriveşte de minune pentru corturile de vânzări. Cortul de vânzări este adecvat şi pentru vânzarea produselor mai mari sau atunci când aveţi nevoie de mai mult loc pentru munca în cortul de vânzări.

Cerut în special de oamenii de afaceri care printr-un singur cort de vânzări asigură acoperiş pentru clienţi, angajaţi şi marfă. Acţiunile cele mai mari la care veţi vedea corturile noastre de vânzări la clienţii noştri sunt cele de la expoziţia Agrokomplex şi expoziţia Incheba.
În ciuda masei mai mari a cortului de vânzări, munca cu cortul este mai uşoară, ceea ce se datorează sistemului de blocare BRIMO care uşurează plierea şi deschiderea în câteva secunde.
Materialele de calitate ale prelatei de acoperiş şi pereţilor asigură stabilitatea culorilor, protecţie UV şi impermeabilitate 100%. Aversele de ploaie nu vă vor mai perturba vânzarea, toate prelatele sunt 100% impermeabile şi rezistente la apă.
Construcţia integrală din oţel produsă din oţel aliat vă garantează o lungă durată de viaţă cu o masă mai mică a cortului. Scai-ul este aplicat pe toată circumferinţa prelatei de acoperiş şi a pereţilor, deci niciun fel de vânt în interior. 
Construcţia masivă din oţel este vopsită cu vopsea cu pulberi cu structură împotriva deteriorării mecanice şi coroziunii.
Service pe viaţă pentru corturile pentru vânzări BRIMO. Pe durata a doi ani din garanţia prelungită de cinci ani aveţi piesele construcţiei gratuit. Prelata de acoperiş BRIMO lista de preţuri la cerere.