Cort petrecere 2x2m

Gratuit: 3 pereți solizi + 8 țaruși + sac de pânză și sac de construcție!

Serviciu gratuit de construcție. Veți configura cortul în 40 de secunde!

În timpul garanție de 5 ani puteți suprimă cortul cu publicitate oricând!

Comenzile expediam imediat pana la 12:00 cu livrare preconizată în a doua zi lucrătoare.


2 000 Lei Economisiţi: 730 Lei 1 270 Lei Preţ cu TVA
 • Cort petrecere

  model de cort premium din oțel pentru utilizare extremă, cu viteze ale vântului până la 55 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș 100% impermeabil și 3 pereți detașabili separat fixați cu fermoar, construcție + 8 țaruși de ancorare, sac de pânză și sac de construcție inclus!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură Oxford din fibră de poliester foarte rezistentă cu acoperire din PVC Durată lungă de viață și calitate excelentă.
 • Construcție: foarfecă din oțel (1,1 mm +) cu articulații înșurubate din oțel de calitate, cu brevete BRIMO autoblocante pe picioare sub formă de hexagon.
 • Componente costisitoare din polimer de nailon cu garanție pe viață (înlocuire imediată) cu proprietăți mai bune decât îmbinările din aliaj și oțel.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x30x30cm, greutate 34kg
 • Reglarea plafonului: 2 trepte de înălțime 195, 207cm.
 • Suprafața cortului: 200x200cm (4 m²)
 • 5 ani garantie consumator

Am completat gama noastră cu noi modele de corturi PREMIUM. Materialul de construcție este oțel de înaltă calitate. Cum sunt diferite și cum sunt speciale? Construcția din oțel este solidă, cu profiluri interne de înaltă calitate. Principala diferență este picioarele în formă de hexagon - picioare hexagonale care asigură o stabilitate ridicată.  
Materialul pânzelor este cu un strat de PVC, garantăm impermeabilitate 100%.
Un alt factor diferit este construcția din oțel albastru închis, care are un design estetic și, prin urmare, este unic pe piață.
În producția acestui cort, am acordat o atenție foarte importantă desfacerii și plierii frecvente a cortului. În timpul dezasamblării și asamblării ulterioare a structurii, o forță acționează asupra părților individuale ale structurii (picioare și stâlpi), adică cu cât este mai mare cortul, cu atât mai multă greutate este plasată pe anumite elemente. Folosind picioare stabile cu hexagon, am plasat corturi PREMIUM în cea mai înaltă categorie de corturi de oțel.
Un alt punct important este în ce condiții meteorologice va fi folosit cortul. Este important nu numai dacă cortul poate rezista la vânturi puternice și că cortul este ușor de manevrat, dar și dacă cortul este rezistent la apă. Cortul din oțel premium 2x2m este un cort de petrecere stabil, puternic și rezistent la apă. Pachetul include o structură, o pănza de acoperiș și 3 panouri laterale. Pentru ambalare, oferim o geantă de transport gratuită pentru construcție și o geantă pentru prelate, pini de ancorare, care sunt necesare pentru a ancora suportul pe iarba. 

Puteți combina liber pereți detașabili, iar vremea rea ​​nu vă va mai împiedica să stați în grădină.
Cortul pentru petreceri de 2x2m este folosit de clienți nu numai în scopuri personale ca acoperire pentru petreceri de naștere sau grătar, dar și-a găsit aplicația cu multe agenții de publicitate și companii de catering. Este perfect ajutor pentru orice evenimente de afaceri și de viață.