Livrare expres gratuită Vânzare

Cort pliabil 2x3m

Gratuit: 3buc pereți solizi, 8 țaruși și husă de protecție + garanție de 5 ani!

În caz de accident, piesele de cadru sunt gratuite în primul an!

Tipărire publicitară pe cort, oricând, chiar și după livrare!

Ridicarea cortului de către o singură persoană în doar 40 de secunde!

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 2 597 Lei TVA inclus În stoc imediat:
 • Cort pliabil

  model de cort Exclusive din oțel pentru utilizare extremă, cu viteze ale vântului până la 60 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separat fixați cu scai + 8 țaruși de ancorare și un manșon de protecție!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură Oxford din fibră de poliester foarte rezistentă, cu acoperire din PVC. Durată lungă de viață și calitate excelentă.
 • Construcție: foarfecă din oțel (1 mm +) cu articulații înșurubate din oțel de calitate, cu brevete BRIMO autoblocante pe picioare sub formă de hexagon.
 • Componente costisitoare din polimer de nailon cu garanție pe viață (înlocuire imediată) cu proprietăți mai bune decât îmbinările din aliaj și oțel.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x45x30cm, greutate 37 kg
 • Reglarea plafonului: 4 trepte de înălțime 175, 185,195, 205cm.
 • Suprtafața cortului: 195x290cm (5,6 m²)
 • 5 ani garantie consumator

Cortul pliabil 2x3m Exclusive este potrivit nu numai în zilele însorite de vară, dar îl puteți folosi în timpul nopților ploioase și reci. Mulți clienți au încredere în corturile noastre rezistente la intemperii pentru a vedea dacă acesta este sectorul gastronomiei sau pompieri, folosesc standul pentru diferite eveniment  
Materialul cu prelată 100% rezistent la apă asigură acoperișul ideal și independența de intemperii. Pânzele de prelată sunt rezistente la rupere și garantează astfel plăcere de lungă durată de la suportul pliabil.
Suportul pliabil 2x3m oferă avantaje, datorită căruia este integrat între suporturile pliabile practice și rapide - acoperișul reglabil în înălțime în cinci trepte, se desface ușor și se pliază în 1 minut, îmbinări înșurubate construcție din oțel - înlocuirea rapidă a piesei, realizată din oțel cu un spray albastru închis împotriva coroziunii și impermeabilizării plăcii acoperișului și a trei laturi.
Servicii gratuite de piese de schimb și construcții. Construcția cu profile stabile și picioare hexagonale oferă o stabilitate mai mare în comparație cu picioarele pătrate. Construcția din oțel de înaltă calitate cu profiluri interne mai groase de 1,1 mm acționează optic mai mare cu o impresie robustă. Piciorul cu un diametru de 45 mm (1,5 cm mai lat decât predecesorul oțelului) garantează rezistență și stabilitate excelentă.
Țesătura cortului de 2x3m este cu un strat de PVC mai gros și mai puternic, noutatea sunt suporturile îmbunătățite ale acoperișului pe structură. Secțiunile laterale sunt fixate pe acoperiș cu scaiul, care are o lățime de 5 cm și asigură o aplicare stabilă, de lungă durată.  

Cort pliabil 2x3m Exclusive este potrivit nu numai în zilele însorite de vară, dar îl puteți folosi în timpul nopților ploioase și reci. Mulți clienți au încredere în corturile noastre rezistente la intemperii pentru a vedea dacă acesta este sectorul gastronomiei sau pompieri, folosesc standul pentru diferite evenimente.
Cortul Exclusive 2x3m poate fi utilizat atât la exterior cât și la interior.