Cort pavilion de grădină pliabil 3x3m

Gratuit: 3 pereți solizi + 8 țaruși și un manșon de protecție!

Serviciu gratuit de construcție. Veți amenaja un cort în 40 de secunde!

În timpul garanție de 5 ani puteți suprimă cortul cu publicitate oricând!

Comenzile plasate până la ora 12:00 sunttrimise imediat și timpul de livrare preconizat este de 1-2 zile lucrătoare.


2 888.07 Lei Economisiţi: 959.07 Lei 1 929 Lei Preţ cu TVA În stoc imediat:
 • Cort pliabil

  modelul super aluminiu este proiectat pentru utilizare regulată cu viteze ale vântului de până la 50 km / h!
 • Ambalare: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separat, fixare cu scaiul + 8 țaruși de ancorare și manșon de protecție.
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură din fibră de poliester foarte densă (60%) și acoperire din PVC (40%) cu o greutate a prelatei de 330g / m2. Pânzele noastre sunt mai puternice decât multe prelate mai grele, care au o țesătură de 25% și o acoperire din PVC de 75%, în timp ce acest strat de PVC are o durată de serviciu mai scurtă decât țesătura.
 • Construcție: foarfece din aluminiu cu articulații înșurubate și profiluri întărite prin nervuri în cavitate. Grosimea pereților de profil individuali de la 1 mm la 4 mm (fiecare profil al structurii este supus unei presiuni diferite și această presiune corespunde grosimii sale)
 • Reglarea tavanului: 4 niveluri de înălțime 170, 180, 190, 200 cm
 • Dimensiunea cortului pliat 150x25x25cm, greutatea 27 kg.
 • Suprafață acoperită: 290x290cm (8,4 m²)
 • 5 ani garantie consumator

 
Căutați un cort de calitate extrem de ușor de transportat și creat conform ideilor dvs.? O selecție diversă de corturi este potrivită pentru utilizare nu numai în interior, și în aer liber. Acest model este disponibil cu acoperiș, pereți laterali și construcție din aluminiu ultra ușor.
Picioarele pătrate au grijă de forța cortului. În timpul producției, avem pus accent pe calitatea materialelor utilizate. Dacă este necesar, puteți personaliza cortul cu accesorii adecvate. Cortul este potrivit pentru prezentarea companiei dvs. la târguri și este potrivit și ca acoperiș în sectorul privat. Cortul este caracterizat prin greutatea sa ușoară, care este principalul său avantaj. Indiferent dacă vă decideți pentru un eveniment privat sau corporativ, flexibilitatea și mobilitatea cortului vă vor încânta.
Acest produs robust este echipat cu o construcție cu un sistem de foarfece pliabile. Aspectul și compoziția nu sunt exigente, iar dimensiunea de 3x3m poate fi ușor gestionată de o singură persoană. Acest model permite înălțimea reglabilă a acoperișului în cinci niveluri de control.  
Pentru construcție s-a folosit aluminiu cu o formă de profil pătrat al piciorului. Componentele metalice asigură un design perfect. Picioarele  cortului pliabil de gradina sunt echipate cu călcâi datorită cărora contribuie la buna stabilitate a cortului. Față de oțel, aluminiul nu tinde să ruginească și astfel prelungește durata de viață a standului.
Acoperișurile și panourile laterale din poliester de înaltă calitate sunt 100% impermeabile și sunt disponibile în opt culori de bază. Materialul de prelată este rezistent la decolorare și intemperii. Pereții sunt detașabili, ceea ce permite orice combinație de corturi. Soarele intens, rafale de vânt sau ploi imprevizibile nu vor mai fi factorul decisiv.
Cort pavilion de grădină își vor găsi aplicația versatilă pe care o vei aprecia cu siguranță. Vă oferim cel mai bun raport calitate / preț. Vă puteți baza pe sfaturi profesioniste și competente atunci când alegeți un stand. Așteptăm cu nerăbdare cerințele dumneavoastră.