Blog: Cort publicitar

Cort publicitar

12.12.2017 · Administrátor

Corturi reprezentative excelente BRIMO. Diferite dimensiuni și culori disponibile. Corturi de calitate, impermeabile, flexibile

Prima impresie este foarte importantă în prezentarea companiei. O bază de calitate vă va oferi un avantaj în fața concurenței. Atrageți cu un cort expozițional adaptat profesional. Prezentați-vă compania, serviciile sau produsele în mod clar și cu eleganță.

Cort de expoziție este o alegere ideală pentru companiile care participă adesea la expoziții, evenimente profesionale sau congrese. Dispunerea interioară a cortului vă oferă suficient spațiu pentru mișcare confortabilă, comunicare cu oaspeții veniți sau pentru a asigura întâlniri lungi.

Construcția special concepută folosește un sistem de pliere cu foarfeca. Când este pliat, cortul este ușor și foarte portabil. Îl puteți transporta cu mașina fără probleme și spațiu. Dispunerea convenabilă a cortului în trei minute într-o formă complet utilizabilă. Construcția este stabilă și folosește materiale foarte durabile. Puteți adapta capacul la nevoile dvs. pentru o închidere complet discretă, dar și ca o structură spațioasă deschisă.Construcția este stabilă și folosește materiale foarte durabile. Puteți adapta capacul la nevoile dvs. pentru o închidere complet discretă, dar și ca o structură spațioasă deschisă. Cort expozițional atunci poate reprezenta, în general, culorile dvs. corporative și pot regla perfect o prezentare unificată.

Corturile expoziționale sunt corturi pliabile, oferind o prezentare profesională pentru târgurile interioare și exterioare. Putem oferi companiei noastre  imprimare de înaltă calitate și design individual. Oferim  sortiment bogat, inclusiv accesorii, astfel încât serviciul să fie adaptat nevoilor individuale ale clienților.


Atrageți atenția cu un stand de expoziție 


Corturi sunt portabile, astfel încât să puteți prezenta compania, marca sau produsele dvs. oriunde. Cu cortul imprimat de calitateacort de expoziție atrageți atenția potențialilor clienți.  Primul contact plăcut cu clienții  joacă un rol foarte important. Cort are scopul influența  în același timp cu spațiul publicitar din punct de vedere vizual.  Oferim tipărire de sublimare a suprafeței complete pe corturi de aluminiu sau tipărire pe fier  - logo-uri și denumiri ale companiei. 

O gamă largă de suporturi din aluminiu oferă confort. Se caracterizează printr-o construcție stabilă de înaltă calitate. Construcțiile din aluminiu sunt ușoare, dar încă puternice,  cu rezistența la vănt 70 km/h. Dimensiunile sunt disponibile 3x3m, 3x4,5m, 3x6m, 4x4m, 4x6m, a 4x8m.  pana la 4x8m. Construcția cu foarfeca este realizată din aluminiu anodizat de înaltă calitate, cu conexiuni cu șuruburi. Putem realiza toate ideile tale  pentru eficiență optimă de prezentare.

Distribuiți pe Facebook