Blog: Cort tip acordeon

Cort tip acordeon

19.02.2018 · Administrátor

40 de secunde. Durează atât de puțin timp pentru a configura un cort tip acordeon cu reglaj rapid.

Acest fapt sugerează deja că cortul nostru nu are nevoie de niciun expert pentru a construi. Poate fi ușor demontat și pregătit pentru funcționare. 

Un cort pliabil rapid, practic tip acordeon, care va fi absolut ideal pentru scopul dvs.

Cine ar vrea să piardă timpul? Nimeni nu are mare lucru. Întotdeauna trebuie să ne concentrăm asupra elementelor esențiale. De aceea, sistemul de autoblocare BRIMO la îndemână este un ajutor excelent. Indiferent dacă alegi varianta Super sau Exclusivă, nimeni nu va avea grijă de momentele tale prețioase. Datorită sistemului foarfecelor, îl puteți desface rapid și ușor în locul dorit. Cortul trebuie să fie ancorat corespunzător, chiar dacă nu există vânt. Puteți ancora cortul în două moduri. Prima și cea mai frecventă metodă este folosită cu ace de ancorare. Vei primi gratuit ace de ancorare pentru fiecare cort. Al doilea mod de ancorare este folosirea pungilor de încărcare. Sunt umplute cu nisip sau pietriș, după ce greutatea lor este de 14 kg, sunt fixate pe picioarele cortului cu scauil. Vă recomandăm această metodă de ancorare dacă întindeți cortul pe o placă de beton. Dacă doriți să aveți un cort chiar și mai sigur, folosiți coji de cort cu o frânghie. Țaruși de așchiere servesc ca ancorare suplimentară a cortului utilizabil până la viteza vântului de 40 km / h.

Acestea oferă un fundal sigur în câteva secunde 

Pânzele corturilor de foarfecă din construcții din oțel sunt 100% impermeabile, deci sunteți protejat de condiții meteorologice, ploaie, frig. Pânzele de țesătură sunt țesute din  fibra de poliester foarte densă, interiorul prelatelor este îmbogățit cu un strat de PVC, care va asigura impermeabilitatea. Pereții laterali al corturilor sunt fixați cu scauil pe pânza acoperișului. Pachetul include o foaie de acoperiș, trei pereți solizi. Puteți alege culoarea pânzelor din șapte culori diferite. Cortul poate fi parțial închis, dar îl pot închide complet. Dacă decideți să închideți complet cortul, puteți comanda un al patrulea perete cu o ușă. Al patrulea zid este realizat pentru fiecare cort în toate culorile. Indiferent dacă alegi varianta Super sau Exclusivă, niciunul dintre ei nu va avea grijă de momentele tale prețioase corturi tip acordeon

Întreținerea cortului tip acordeon

Folosiți numai apă și un detergent ușor pentru curățare. Dacă ați curățat deja suportul pliabil, trebuie uscat complet înainte de a fi depozitat. Nu recomandăm păstrarea prelatei împreună cu structura.

Și compoziția? Pacea sufletească totală. La fel de simplu ca aspectul. În plus, când pliați cortul cu foarfeca Brimo și îl veți lua în mâinile dvs., veți fi uimit de cât de compact și practic este. Intr-adevar. Asigurăți vă. 


Distribuiți pe Facebook