Blog: Curățarea și întreținerea cortului pliabil

Curățarea și întreținerea cortului pliabil

08.01.2019 ·

Manual pentru a preveni depozitarea greșită a cortului. Sfaturi folositoare, curățare și întreținere. Sfaturi pentru a prelungi durata de viață a cortului

Petreceri de firmă, petreceri de familie, petreceri de grădină cu prietenii - în toate aceste ocazii, cortul pliabil este prezent și creează experiențe și ocazii originale. Curățarea corectă este o condiție pentru folosirea îndelungată a cortului și pentru o depozitare ulterioară. Este îndeajuns să respectați doar câteva sfaturi simple, pentru a extinde viața cortului.


Cum să curățăm cortul party


Poate că nu aveți poftă să începeți curățarea cortului imediat după terminarea unui eveniment reușit. Pentru această activitate aveți nevoie de timp. Însă curățarea cortului este simplă. Pentru a-l aduce în starea sa inițială după o petrecere, aveți nevoie doar de o cârpă și de apă cu săpun. Murdăriile de toate tipurile pot fi îndepărtate cu ușurință cu o cârpă umedă. În cazul problemelor cu pete deosebit de dure, vă recomandăm să utilizați un agent de curățare pentru folie/PVC. Aceste produse de curățare îndepărtează ușor și complet murdăria fără a lăsa urme.

Cu toate acestea, vă recomandăm să curățați imediat cortul, și asta pentru un motiv simplu. De obicei, este mai ușor să eliminați murdăria proaspătă decât petele mai vechi. După curățarea pereților laterali, se recomandă curățarea acoperișului. Curățați după îndepărtarea pereților laterali.


Depozitarea corectă a cortului


Se recomandă să verificați mai întâi dacă aveți toate componentele cortului. Construcția cortului, 3 pereți plini, pânza de acoperiș. Pe de altă parte, trebuie să luați în considerare locul în care doriți să depozitați cortul. Pentru o depozitare optimă a cortului, este nevoie de o uscare totală a pânzelor. În mod ideal, lăsați-le să se usuce bine timp de două zile. Dacă depozitați pânzele uscate necorespunzător, se pot lipi împreună și, de asemenea, formează ciuperci.

Când depozitați cortul, trebuie să optați pentru un loc rece și uscat. De asemenea, locul ar trebui să fie protejat împotriva poluării. Oferim, de asemenea, un sac de transport, pentru întregul cort. Se închide cu fermoar. Sacul de transport este foarte solid și facilitează transferul cortului și îl protejează nu numai în timpul transportului, ci și în timpul depozitării. Împiedicați astfel depunerea prafului, și atacurile de rozătoare, care vă pot deteriora complet cortul. În cazul atacurilor de rozătoare, se vor crea găuri în pânză, astfel funcționalitatea cortului este complet limitată. Prin urmare, trebuie să luați în considerare toate opțiunile de depozitare corectă, astfel încât să puteți continua să vă bucurați de utilizarea cortului. 

Echipa BRIMO


Distribuiți pe Facebook