ACŢIUNE -21%

Exclusive Cort de grădină 3x6

Complet trei pereţi plini Gratis!

Piesele de schimb pentru construcţie sunt gratuite pe durata a doi ani din garanţia prelungită de cinci ani!

Montare în termen de până la 40 de secunde datorită sistemului BRIMO!

pavilionul pliabil exclusive la dumneavoastră în termen de până la 48 ore.


3x6 m 150 x 40 x 23 cm, masă 50 kg


1 500 Lei Preţ s TVA 1 900 Lei Economisiţi: 400 Lei
Exclusive Cort de grădină 3x4,5m este ajutorul dumneavoastră atât în exterior, cât şi în interior. Puteţi avea încredere în pavilionul nostru din oţel, deoarece este fabricat din oţel de calitate şi rezistă şi la vânt puternic. Mulţimea de patente BRIMO face din el o clasă extra de corturi din oţel.
Este mai uşor şi mai rezistent, deoarece merge împotriva curentului celorlalte corturi care măresc volumul construcţiei şi prin aceasta măresc şi masa, dar grosimea pereţilor interiori nu o modifică. Noi procedăm invers, am redus volumul cu doar 2 mm din volumul exterior al construcţiei şi l-am adăugat în pereţii interiori, cu aceasta am redus masa şi am mărit rezistenţa.
Această filosofie au utilizat-o şi la ţesătură, care datorită tehnologiilor celor mai noi are o densitate foarte ridicată a fibrelor şi îşi păstrează rezistenţa ridicată în ciuda masei reduse. Protecţia UV legată de materialele de calitate ale ţesăturii asigură stabilitatea culorii cu finisajul impregnat.
Sistemul BRIMO ajută montarea datorită asigurării automate a construcţiei. Montarea pavilionului pliabil devine mai simplă, printr-o tragere uşoară înspre sine construcţia se deblochează. Mai repede şi fără efort !!! Scaiul aplicat pe acoperiş şi pereţi pe toată circumferinţa vă va asigura un confort ca acasă. Construcţia integrală din oţel aliat vă garantează o durată lungă de viaţă cu o masă mai redusă a cortului.
Vopseaua termoplastică specială cu pulberi creează un efect pastelat mat al construcţiei, ceea ce conferă cortului unicitate pe piaţă. Vopseaua limitează coroziunea şi este rezistentă la frecare.
Asigurăm piese de schimb numai pentru corturile pliante BRIMO. Piese de schimb pentru construcţie gratuit pe durata primilor doi ani din garanţia prelungită de cinci ani. Lista de preţuri a prelatelor BRIMO la cerere.

Parametri

  • Pachet: acoperiş, construcţia, 3 pereţi demontabili independenţi fixaţi cu scai, pungă de protecție.
  • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde
  • Grosimea ţesăturii pereţilor şi acoperişului: 330 g/m2 densitatea fibrei 450D HI-TECH
  • Construcţia: tip foarfece cu îmbinări cu şuruburi din oţel înalt aliat
  • Vopseaua cu pulberi a construcţiei: termoplastică
  • Reglarea tavanului: cinci trepte de înălţime 5 výškové stupne 170, 180, 190, 200, 210cm
  • : 290x580cm
  • Garanţia cinci ani!
skladací altánok

Evaluarea clienţilor

111 evaluare, 4.9/5