Blog: Mese de bar pentru o petrecere de firmă deosebită

Mese de bar pentru o petrecere de firmă deosebită

08.01.2019 ·

Mese care se pliază rapid, la un preț avantajos. Material rezistent la îngălbenire, potrivit atât pentru interior cât și pentru exterior. Livrare rapidă, stabilitate excelentă, calitate maximă

Când pregătiți petrecerea de Crăciun a firmei, trebuie să vă asigurați că oaspeții se cunosc. În calitate de organizator, ați trecut printr-un proces de pregătire îndelungat și ați investit suficient timp pentru a transforma detaliile planificate într-o petrecere de neuitat. Este necesar să pregătiți un program distractiv sau să inventați alte activități, care vor crea o atmosferă minunată, și care îi vor apropia pe oaspeți. Crearea unui program atractiv necesită investiții din timpul dvs. de lucru și trebuie să vă ocupați de mai multe puncte. Toată lumea vrea să se distreze la petrecere, să se relaxeze, să uite de muncă, și să se bucure de ziua liberă. Din acest motiv, pentru ca petrecerea să nu se transforme într-o ședință, ar trebui să includeți evaluarea totală a anului precedent, și ar trebui făcute și planurile pentru anul viitor.

Suntem convinși că o întâlnire a echipei este un lucru pozitiv pentru viața profesională. Consolidarea relațiilor dintre angajați este foarte importantă pentru dezvoltarea companiei, aceasta întărește încrederea nu numai prin intermediul experiențelor de lucru, dar și prin cunoașterea vieții personale a colegilor. O comunicare plăcută și distracția vă prezintă ca o persoană plăcută.

Angajații ar trebui să știe unde are loc o petrecerea corporată pentru a putea să decidă care ținută este potrivită, casual sau cea formală. Ne putem imagina cât de mult efort ați depus creând invitații originale, alegând un program și spațiu potrivit. De asemenea, este important să utilizați un echipament practic, ușor de montat și demontat.


Utilizarea rapidă și ușoară a meselor de bar


Luați în considerare pregătirea care nu va consuma mult de timp, astfel încât să nu pierdeți timpul cu aranjarea echipamentul, și să vă puteți concentra pe lucruri mai importante. Odată ce detaliile sunt puse la punct, vine momentul care duce la realizarea completă a evenimentului dvs. 

În ceea ce privește meselor de banchet, oferim o selecție bogată de mese pliabile.

Evenimentele de afaceri, nunți, standuri cu mâncare, mesele de bar au nenumărate aplicații în gastronomie. Indiferent dacă alegeți utilizarea în exterior sau în interior, este rapid și ușor de stocat, economisind astfel spațiul. Mesele de bar pliabile pot fi vizual mai atractive pentru nunți sau alte evenimente festive în combinație cu diferite elemente decorative.

Sunt caracterizate de o stabilitate și rezistență ridicată. Fabricate din plastic puternic, care nu îngălbenește. Construcția de oțel în culoare de pulbere este de o calitate ridicată. Mesele de bar își păstrează culoarea. Masa rotundă cu diametru de 80 cm este, de asemenea, rezistentă la murdărie. Întreținerea simplă este un avantaj excelent.

Când stocați mesele, le puteți pune una peste cealaltă,  astfel nu ocupați mult spațiu.

Petrecerea festivă este formată din mese rotunde și din scaune. Invitații sau angajații stau împreună în grupuri mai mici. Astfel, invitații au o vedere directă la petrecere și un contact vizual direct cu mesele învecinate. Când stați în așa-numita formă în U, numai vecinii pot comunica între ei. Așezarea în spatele unei mese de bar poate duce la conversații neperturbate, și prin aceasta se pot construi relații de lucru excelente. Recomandăm așezarea a 5 - 9 persoane la o masă.


Utilizarea meselor de bar va asigura o petrecere de firmă unică, suntem aici pentru dvs., așa că nu ezitați să ne contactați.

Compania BRIMO

Distribuiți pe Facebook