Blog: Încălzitor pe gaz - alegerea excelentă pentru zilele reci de iarnă

Încălzitor pe gaz - alegerea excelentă pentru zilele reci de iarnă

08.01.2019 ·

Încălzitoarele cu propan, butan sunt potrivite pentru terasă, balcon sau verandă fiind puternice, mobile și ușor de întreținut. Alegerea potrivită pentru fiecare ocazie.

Acasă este locul în care întotdeauna vreți să reveniți, să vă bucurați de familie, de momentele petrecute împreună și să vă relaxați după o zi obositoare. Unii dintre noi stau pe canapea în fața televizorului sorbind dintr-o băutură caldă. Alții preferă să-și petreacă timpul liber mai degrabă afară. Deoarece nu este întotdeauna posibilă o excursie în natură, alegem să decorăm și îmbogățim balcoanele, loggiile sau terasele noastre.

Dacă aparțineți și dvs. acestui grup, cunoașteți acel sentiment, atunci când investiți timpul, banii și energia în bucata dvs. de natură, însă acest lucru nu vă deranjează. Știți că dvs. și familia vă veți putea bucura de acest loc confortabil, verde, creat pentru relaxare, pentru cafeaua de dimineață sau pentru conversațiile lungi de seară la un pahar de vin.

Singurul lucru neplăcut este faptul că uneori este prea frig pentru a sta pe balconul sau pe terasa noastră. Adesea, nici pătura groasă și ceaiul cald nu ajută. Așa că mergeți mai bine înăuntru, și toată iarna, începutul de primăvară, și toamna târzie așteptați să fie cald, pentru a vă putea bucura din nou de o cană de cafea pe terasă. Cu toate acestea, doriți să vă bucurați de terasă, balcon sau verandă, indiferent de soarele puternic din iulie, vremea ploioasă de toamnă, sau de vremea rece, însă frumoasă de iarnă.

Vreți să stați pe terasă și să vă bucurați de natura din jur în orice vreme?

Soluția pentru dvs. ar putea fi un încălzitor pe gaz. Înainte de a cumpăra, trebuie să calculați ce doriți cu adevărat să încălziți. Pentru o terasă sau verandă mică, va fi îndeajuns un încălzitor pe gaz mai mic și mai ieftin. Unele, de exemplu, nu doar că au performanțe mai slabe, de asemenea nu este recomandat să fie pornite continuu. Acestea sunt dispozitive mai ieftine concepute mai ales pentru nopțile de vară mai reci. Pentru încălzirea pe tot parcursul anului, mai ales în lunile de iarnă, trebuie să investiți mai mult, să aveți în vedere și calitatea dispozitivului. Încălzitoarele pe gaz, în comparație cu încălzitoarele electrice de terasă, au un avantaj imens: sunt mobile, le puteți așeza oriunde, nu trebuie să trageți cabluri sau furtunuri.

În oferta noastră puteți găsi încălzitoare pe gaz pentru terasă Etna maxi sau radiator de terasă Pyramida maxi. Ambele încălzitoare pe gaz sunt întotdeauna pregătite pentru a fi utilizate și au o reglare simplă a puterii, astfel vor avea întotdeauna grijă ca temperatura să fie ideală. În timpul folosirii lor, nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, doar să vă bucurați de căldura lor plăcută. Folosind aceste dispozitive de încălzire, evitați, de asemenea, murdăria și mirosurile din casă, și ambele sunt complet silențioase. Tot ce trebuie sa faceți este să asigurați o butelie cu gaz care va rezista timp de 12 ore. Încălzitoarele Maxi pot încălzi o terasă mare de 23-25 m2. Trebuie totuși asigurată o aerisire adecvată atunci când aveți o terasă acoperită. De asemenea, producătorii s-au gândit la siguranță - siguranța termică care oprește alimentarea cu gaz, dacă se stinge focul este un standard. 

Un încălzitor de acest tip aduce proprietarului unei case familiale cu terasa sau pridvor, valoare, și oferă mai mult spațiu pentru viață  practic pe tot parcursul anului. Încălzitoarele pe gaz vă pot oferi o utilizare pe tot parcursul anului a spațiului folosit rar în timpul iernii. De exemplu, puteți să gătiți afară, sau să vă distrați cu prietenii, să organizați întâlniri cu familia.

În același timp, încălzitoarele sunt și elemente ornamentale, creând iluminare decorativă și o atmosferă atrăgătoare. Datorită designului lor de durată, ele reprezintă un adevărat accesoriu pentru orice terasă. Atunci când sunt folosite într-o casă de familie, datorită roților suplimentare pot fi ușor deplasate oriunde prin casă. Pot fi folosite pentru o petrecere de familie sau pentru o petrecere în gradină. Nu trebuie să pregătiți sau să planificați nimic, este îndeajuns să-l porniți atunci când se răcește afară. 

Datorită acestor încălzitoare pe gaz, puteți să vă extindeți sezonul cu câteva luni în locația preferată și să vă bucurați de zilele și serile mai răcoroase, fără a vă teme de frig.

Vom fi bucuroși să vă ajutăm, sunați, scrieți...

Echipa BRIMO

Distribuiți pe Facebook