Blog: Pavilion de grădină pliabil

Pavilion de grădină pliabil

10.02.2018 · Administrátor

Cu cortul de petrecere BRIMO, sărbătoarea dvs. în grădină va avea o dimensiune diferită.


Nu trebuie să investești timp sau bani într-o clădire solidă pentru întâlniri ocazionale cu prietenii, umbrirea zonei într-o zi însorită sau pentru o odihnă plăcută. 
Pavilion de grădină pliabil este ideal pentru tine și este o opțiune foarte practică. Construcția simplă vă permite să creați rapid și oriunde un spațiu plăcut. Prelata poate servi ca un acoperiș ușor de aer, dar puteți folosi și pereții laterali ai cortului. Pe ploaie sau pe vânturi puternice, veți găsi un refugiu pentru ședințe confortabile și pentru o posibilă pregătire a alimentelor.
Pavilion de grădină pliabil sunt utilizate popular pentru organizarea de sărbători și reuniuni familiale. Spațiul mare cu un acoperiș înalt permite mișcare confortabilă și un loc pentru a instala un grătar, mese cu gustări sau mobilier de grădină. Atunci când este pliat, cortul ocupă un spațiu minim, este imperativ și ușor portabil. Puteți utiliza, de asemenea, pentru călătorii sau vacanțe.
Pavilioane de grădină pliabile sunt o soluție flexibilă pentru grădini care nu doriți să blocați un obiect solid. Puteți schimba poziția cortului așa cum doriți. De asemenea, este posibil să personalizați culorile pânzelor. Le puteți adapta în mod corespunzător la culorile casei sau la ideea dvs.

Cortul din grădină este potrivit pentru orice vreme. Indiferent dacă îl folosești la grătar sau ca protecție decorativă împotriva intemperiilor de pe terasă sau din grădină, cortul este o chestiune practică.

Oferă protecție împotriva ploii, a soarelui și a vântului. Sunt disponibile diferite dimensiuni standard. Împărțim construcțiile în două versiuni, respectiv oțel și aluminiu.

Construcție de oțel  disponibil în următoarele dimensiuni 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3x4,5m, 3x6m disponibile.

Construcțiile din aluminiu sunt disponibile în dimensiuni 3x3m, 3x4,5m, 3x6m, 4x4m, 4x6m și 4x8m. Cortul din grădină trebuie să fie sigur și dacă doriți să fiți protejați nu numai de sus, aveți nevoie de pereți laterali suplimentari. Avantajul este că puteți combina un cort de grădină la discreția dumneavoastră. Pot  fi de ex. folosiți trei pereți solizi dacă aveți nevoie de protecție împotriva vântului sau a soarelui. 


Când cumpărați un cort de grădină, rețineți următoarele puncte


Gândiți-vă la scopul cortului din grădină. Dacă îl utilizați numai pentru protecție solară  un model mai simplu este suficient. Dacă este de a oferi protecție împotriva ploii și vântului, atunci stabilitatea cortului este foarte importantă. Pereții laterali și acoperișul trebuie să fie etanși. Vă sugerăm, de asemenea, să luați în considerare amenajarea unui cort pe tot parcursul verii.  Cortul trebuie să fie ușor și, de asemenea, manevrarea sa ar trebui să fie simplă și, mai ales, nedemne. 

Sunt disponibile construcții din oțel sau aluminiu. Aluminiul este mai ușor, dar totuși  stabil ca oțelul. Construcția unui cort este, de obicei, conectată diferit.  Sunt disponibile construcții înșurubate și pliabile.

Panourile laterale și prelaturile de acoperiș sunt confecționate din poliester. Toate pânzele noastre sunt 100% impermeabile. Sunt ușor de asamblat și îndepărtat. Cu ajutorul scaiul, puteți combina un cort de grădină, fie ca versiune deschisă, fie închisă. 


De asemenea, este important să ne uităm la condițiile de garanție. BRIMO oferă o garanție de 5 ani, iar în primii doi ani, piesele de schimb pentru construcție sunt furnizate gratuit. 


Distribuiți pe Facebook