Blog: Pavilion grădină de țesatura

Pavilion grădină de țesatura

09.02.2018 · Administrátor

Garsonier de grădină disponibil întotdeauna rapid. Un element elegant al grădinii tale. Impermeabil, de înaltă calitate, stabil.

Grădina este un loc ideal pentru a petrece timp cu familia, prietenii și pentru a vă relaxa. Cu toate acestea, nu trebuie să te descurci cu vântul în condiții de vreme rea, protejarea împotriva vântului sau a ploii sau umbrirea plăcută într-o zi caldă de vară, cu o construcție solidă scumpă. Pliabil pavilionul de grădină oferă o soluție elegantă și foarte practică. Construcția solidă se pliază rapid și jucăuș. Nu este nevoie de multe mâini pentru instalare. Tehnica de ancorare pentru ancorarea foișorului este deja inclusă. Sistemul adaptat permite plierea și desfășurarea fără griji.
Pavilion grădină de țesatura astfel încât să îl puteți muta sau plia cu ușurință la sfârșitul sezonului și îl puteți păstra mult timp fără probleme. Pânzele Gazebo au o rezistență excelentă împotriva daunelor mecanice, dar și împotriva radiațiilor UV directe și a ploii.
Pliabil pavilion grădină va crea un moment unic pentru momente alături de cei dragi, este un loc ideal pentru organizarea de sărbători, petreceri la grătar. Puteți alege culoarea foișorului dintre mostrele colorate și, astfel, să adaptați perfect structura exterioară stilului exterior și grădină.

Cu pavilionul de grădină BRIMO vă puteți bucura de o zi însorită sau de o noapte lungă de vară în confort. 

Pavilionul din grădină ar trebui să își servească scopul și ar trebui să domine și terasa sau grădina. Cort stabil, rezistent la apă și flexibil  -  pur și simplu pentru a face o ședere de vară în grădină zi și noapte o relaxare și o experiență plăcută. Acest foișor îți va depăși cu siguranță toate așteptările. Cortul de grădină impresionează prin robustetea și designul discret al culorilor. Construcția este rapid descompusă datorită mecanismului foarfecelor. Se caracterizează printr-o desfășurare rapidă și, din moment ce este realizat din oțel de calitate, foișorul este puternic. Elementele de fixare din velcro de pe pereții laterali permit posibilități și variante maxime.  Pereții laterali sunt ușor de aplicat pe pânza acoperișului, astfel încât să puteți combina foișorul în funcție de propriile idei. Aceasta este potrivită pentru trecerea aerului și a luminii sau ca protecție împotriva ochilor indurerați și a brizei reci. Nici măcar ploaia nu vă va strica petrecerea sau ziua de naștere. Toate  pavilioane sunt impermeabile și asigură astfel o protecție suficientă împotriva intemperiilor. 

Pavilioanele din grădină aduc eleganță grădinilor și oferă, de asemenea, un adăpost practic pe vreme umedă, rece și creează astfel  atmosferă plăcută protejată. Fie că este un loc protejat pentru cafeaua înghețată după-amiază în jumătatea de vară a zilei, sau poate servi drept cort de petrecere confortabilă pentru o petrecere în grădină, ca un refugiu în serile mai reci. Fie că este un pavilion pliant din oțel sau un pavilion din aluminiu - un pavilion de grădină este adesea un element elegant al unei grădini. Astfel aduce un element de înfrumusețare pe terasa ta. 

Accesați produsele noastre din pavilionul din grădină. Puteți seta selecția în funcție de dorințele dvs. Fiecare pavilion are o descriere, astfel încât să puteți face cunoștință cu pavilionul. Parametri de produs enumerați în partea de jos  vă va oferi  informații de ex. din materiale din care este alcătuit standul, rezistența la vânt, materialul folosit al pânzelor, precum și gama de culori și dimensiunile pavilioanelor. 

Întâlniți selecția noastră variată de pavilioane de grădină. 


Distribuiți pe Facebook