Blog: Pavilion pliabil

Pavilion pliabil

12.02.2018 · Administrátor

Dispunerea cortului de către o persoană la un moment dat. Impermeabil, de înaltă calitate, preț excelent. 5 ani garanție, 100% satisfacție.

Cort pliabil este o opțiune excelentă pentru vânzarea mărfurilor sau prezentarea serviciilor. Companiile profesionale obișnuiesc să comunice cu clienții lor prin întâlniri personale la târguri comerciale sau seminarii. Cort practic pliabil subliniază performanța și prezentarea activităților tale. Un spațiu suficient permite deplasarea confortabilă în interiorul cortului. Puteți utiliza interiorul pentru întâlniri private, separat de traficul din jur.
Comunicarea deschisă este, de asemenea, o opțiune. O mulțime de spații pentru mobilă și echipamente vă vor oferi posibilitatea de a afișa mai bine materiale de prezentare sau produse fabricate. Standurile rabatabile sunt pliate, le puteți transporta cu ușurință, nu ocupă spațiu și chiar se pot încadra într-o mașină mică. Creșteți conștientizarea afacerii dvs. și prezentați-vă la nivel.

Corturile pliabile BRIMO sunt disponibile în diferite modele. Indiferent dacă sunteți interesat de un design clasic sau de un stand într-un stil elegant, cu o imprimare completă, compania Brimo vă va oferi o mulțime de opțiuni pentru evenimente speciale. 

Indiferent de pliere  alegi cortul, vei fi întotdeauna sigur că ești elegant. 

Cortul pliabil este potrivit pentru târguri comerciale, petreceri în grădină, dar și pentru organizarea recepțiilor de nuntă. 

Pe vreme imprevizibilă, acoperișurile sunt indispensabile. Pentru momentele excepționale din viață, este necesar să reglați fiecare detaliu și să eliminați posibile capcane.


Corturile pliabile sunt tradiționale, dar nu sunt obișnuite


Corturile voluminoase și complicate nu au satisfăcut satisfacția clienților. Descompunere intensă și pliere –  producătorii au greșit cu privire la aceste caracteristici importante și la fel și afacerile lor  țintă.  În prezent, este necesar ca producătorii să se ocupe de materiale ușor și rapide de manevrat. Deși acestea sunt standuri stabile și robuste, datorită sistemului foarfecelor, aspectul său este complet simplu și fără efort. Această specializare a produsului este subiectul cel mai căutat pentru client. 


Rapid și accesibil


Corturile rabatabile BRIMO sunt de cea mai bună calitate și se caracterizează printr-o configurare rapidă și ușoară. Sunt impermeabile, astfel încât să le puteți folosi în aer liber. 

Construcțiile sunt realizate din aluminiu sau oțel. Structurile din oțel au un strat de pulbere pentru a preveni coroziunea.  Pânzele de prelată de la standurile din aluminiu sunt ignifuge, astfel încât suporturile să se ocupe și de desfășurare  în condiții extreme.  Alegerea suportului depinde de intensitatea la care intenționați să utilizați suportul. Este o idee excelentă pentru a vă acoperi mașinile sau uneltele de grădină. Acest lucru vă va economisi mulți bani pentru construirea unui garaj sau a unui spațiu de depozitareu. 

Alegeți dintr-o gamă largă de dimensiuni și culori. Puteți utiliza suportul pliabil pentru diverse ocazii.

Este flexibil, mobil, posibilitățile sunt nelimitate și la fel de individuale.  Cu corturile BRIMO veți primi o garanție de 5 ani, astfel încât ne puteți contacta chiar și după ani. 


Distribuiți pe Facebook