Pavilion pliabil 3x6m

Gratuit: 3pereți pline + 12 țaruși și manșon de protecție!

Serviciu gratuit de construcție. Veți amenaja un cort în 40 de secunde!

În timpul garanție de 5 ani puteți suprimă cortul cu publicitate oricând!

Comenzile plasate până la ora 12:00 sunttrimise imediat și timpul de livrare preconizat este de 1-2 zile lucrătoare.


4 086.75 Lei Economisiţi: 1 348.75 Lei 2 738 Lei Preţ cu TVA
 • Pavilion pliabil

  modelul exclusiv din aluminiu este proiectat pentru utilizare profesională cu viteze ale vântului de până la 50 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separați fixați cu scaiul + 12 țaruși de ancorare și un manșon de protecție!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură Oxford din fibră de poliester foarte rezistentă, cu acoperire din PVC.Longevitate!
 • Construcție: foarfece din aluminiu (1,2 mm +) cu îmbinări înșurubate din aluminiu anodizat de înaltă calitate, cu brevete BRIMO autoblocante pe picioare hexagonale.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x50x30cm, greutate 57 kg
 • Scumpe piese compuse nailon polimer, cu garanție pe viață (înlocuire imediată), cu proprietăți mai bune decât îmbinările din aliaj.
 • Reglarea tavanului: cinci trepte de înălţime 195, 207cm.
 • Suprafața cortului: 290x570cm (16,5 m²)
 • 5 ani garanție pentru consumator

Dacă aveți nevoie de suficient spațiu pentru a vă afișa produsele sau doriți să participați la evenimentul exclusiv de vânzare cu hexagon din aluminiu de 3 x 6 m, profesioniștii interesați de un confort suficient îl vor aprecia. Acest cort de petrecere vă permite să vă îndepliniți visele. Se descompune ușor, excelează greutate mică și este stabilă.

Construcție cu acoperiș, 3 pereți solizi și 12 țaruși de ancorare.

Hexagonul exclusiv din aluminiu de 3 x 6 m își va găsi locul în diferite evenimente demonstrative, în vânzarea și afișarea mărfurilor. Va oferi suficient spațiu bunurilor și clienților .

Pavilion pliabil poate rezista la furtuni pe termen scurt și vânturi puternice până la 60 km / h.

Materialul este prevăzut cu un strat de poliuretan, iar materialul rezultat este complet impermeabil. Dintre avantajele aparține și longevitatea. Corturi Hexagon exclusiv din aluminiu 3 x 3 m sunt cunoscute pentru manevrarea lor simplă, în principal datorită construcției foarfecelor înșurubate. Grosimea internă a construcției hexagonale din aluminiu de înaltă calitate este Ø 1,2 mm - acesta este motivul unei bune stabilități și rezistență. Toate picioarele au două sisteme de auto-blocare din nailon foarte puternice, astfel încât se descompun ușor. Conexiunile cu șurub permit înlocuirea ușoară.

Curățarea ușoară și respingerea murdăriei contribuie la popularitatea acestei țesături impregnate impermeabile cu un strat de poliuretan.

Greutatea redusă a cortului contribuie la o manevrare bună.

Piesele de schimb pentru construcție pot fi achiziționate gratuit pentru primii 2 ani din garanția extinsă de 5 ani.

Hexagonul Exclusiv din aluminiu de 3 x 6 m este bine utilizat pentru imprimarea prin sublimare.

Puteți personaliza pavionele pliabile după dorința voastra. Folosiți doar acoperișul, conectați cele trei părți cu scaiul și acoperișul și fermoarul clasic unul cu celălalt și creați o parte sub pământ. Alternativ, pentru confidențialitate mai mare sau din motive practice, veți adăuga un al patrulea perete în cort și veți închide complet spațiul. Profitați de confortul necesar.