Blog: Pavilione de grădină pentru lemn

Pavilione de grădină pentru lemn

28.02.2018 · Administrátor

Acoperiș pentru lemn

Odată cu iarna care vine sezonul de încălzire. Ar trebui să cumpărăm lemne de foc înainte de iarnă. Momentul ideal pentru aceasta este sfârșitul verii, începutul toamnei. Lemnul trebuie să se usuce natural. 

Paviloane de grădină pliabile de  pe lemn au susținut deja buna desfășurare a multor evenimente și, în mod similar, își pot îndeplini scopul și în al vostru.


Depozitați lemne de foc în pavilionul din lemn de grădină


Nu aveți spații de depozitare a lemnului bine ventilate în curte? Puteți face față cu ușurință acestei probleme cu ajutorul gazelor de grădină pentru lemn. Corturile sunt ușor de aranjat, trebuie doar să alegeți un loc bun pentru a expune pavilionul. Pavilioane de grădină pentru lemn au fost concepute pentru a vă facilita crearea unui spațiu pentru depozitarea lemnului. Construcția pavionului este realizată din aluminiu de înaltă calitate, care are proprietăți excelente și nu va fi deteriorată chiar și de fluctuațiile meteorologice extreme. Rezistența la vânt a acestor pavilion este de până la 70 km / h. Ancorați pavilionul din grădină în lemn folosind ace de ancoră care fac parte din pachetul fiecărui pavilionul. Puteți folosi funii cu țaruși ca ancorare secundară. Pur și simplu treceți frânghiile prin orificiile din colțurile acoperișului, strângeți și legați-le cu știfturile împinse în pământ. Puteți închide pavilionul folosind pereții laterali, care fac parte și din pachet. Acest lucru protejează lemnul depozitat de rafalele de vânt, dar în caz de ploaie. 


Piese de schimb pentru lemn de grădină pentru lemn


În caz că ajungeți după ani  prelata s-a deteriorat după o sarcină grea, iar structura a rămas intactă,  puteți cumpăra o prelată nouă. Le vindem fie în seturi de foi de acoperiș plus trei pereți laterali solizi, sau doar o foaie de acoperiș. În acest fel vă puteți restaura pavilionul din grădină pe lemn. Puteți folosi, de asemenea, ca zonă de odihnă în grădină după restaurare. Pavilionul sunt un plus excelent la orice grădină. 


Depozitarea și îngrijirea corturilor de grădină pentru lemn


Întreținerea pânzelor este simplă. Prelata poate fi curățată doar cu detergenți ușori cu apă până la 40 ° C pentru a evita deteriorarea straturilor impermeabile. Ar trebui să păstrați foișorul uscat, asigurați-vă că este  structura este separată de pânză și uscată corespunzător. 

Gazele de grădină pentru lemn vă oferă o gamă largă de utilizări în grădina dvs. Prin achiziționarea cortului, veți primi o garanție de 5 ani. 

Distribuiți pe Facebook