Blog: Petrecerea de Revelion in cortul Party

Petrecerea de Revelion in cortul Party

08.01.2019 ·

Compoziție simplă, relații de preț excelente, garantăm o calitate și stabilitate ridicată. Garanție de 5 ani, asigurăm livrare rapidă. Petrecerea de Anul Nou - eveniment reușit cu corturile BRIMO


Ca și în fiecare an, distracția de Anul Nou bate la ușă. Este necesar să ne amintim anul trecut, să evaluăm experiențele și realizările și să primim cu drag Anul Nou. În astfel de ocazii, vrem să petrecem aceste momente cu familia sau cu prietenii. Cortul party este o alternativă excelentă pentru spațiile închise sau restaurante. În caz de vreme nefavorabilă, fie că este înnorat sau că plouă, cortul party este potrivit pentru a proteja oaspeții de efectele adverse menționate mai sus. În ceea ce privește condițiile meteorologice, este posibilă ancorarea cortului cu saci de nisip pentru a asigura stabilitatea cortului.

În cortul party, nimeni nu ar trebui să se simtă vremea rece, prin urmare, alegerea ideală sunt încălzitoarele de terasă. Se pregătesc rapid și controlul temperaturii este foarte simplu. În timpul nopții lungi de Revelion nu este necesar să vă ocupați de încălzitor. Căldura și vederea focului arzător creează un efect magic și o relaxare de care vă puteți bucura în timpul nopților lungi de iarnă. În această atmosferă confortabilă, puteți aștepta cu bucurie să numărați ultimele secunde ale anului vechi.


Echipamentul în cortul party 


Mesele pliabile, băncile pliante sau scaunele pliabile Lifetime pot fi furnizate de HAGO. Băncile au partea pentru șezut din plastic și picioare din oțel. Sunt foarte ușor de transportat și sunt perfecte pentru evenimentele gastronomice în aer liber. La fel ca și în cazul cortului party, montarea și demontarea lor este o chestiune de câteva secunde.

Parchetul de dans, bufetul sau barul de băuturi - toate trebuie să fie asigurate pentru a face ca oaspeții să se simtă ca și acasă și confortabil. Decorarea spațiului de Revelion cu baloane gonflabile, ghirlande, confetti sau masa de Revelion vor aduce un efect perfect. În funcție de mărimea cortului, sub tavan pot fi puse ghirlande în diferite variante de culori sau alte elemente decorative care reduc vizibil plafonul cortului. Decorurile de cristal și perle de pe masă, inspiră un sentiment de lux.  Puteți da drumul la lampioane pentru noroc- pe acestea puteți scrie urări și să lă lăsați să zboare libere pe cer, lucru care arată uimitor.


Băuturi și mâncare


Să aruncăm o privire la tradițiile asociate cu petrecerea de Revelion. De obicei, mesele sunt servite ca și în ajunul Crăciunului - supă de ciuperci sau supă de varză, și cozonac. Fără îndoială, cina include pește cu salată de cartofi. Este de asemenea nevoie de aperitiv, vin fier, iar odată cu sosirea Anului Nou, se servește șampania. Îmi amintesc că atunci când eram copii, a trebuit să mâncăm vafe cu miere și usturoi înaintea mesei principale. Mierea trebuia să caracterizeze lucrurile bune din viață iar usturoiul lucrurile rele pe care trebuie de asemenea să le acceptăm. Mărturisesc că nu aveam o problemă cu usturoiul, dar am avut mai multe probleme cu gustul combinației :)

Oricare ar fi obiceiurile și tradițiile, totul depinde de meniul oferit de bucătar, care a considerat cu siguranță alegerea unei gastronomii excelente pentru a satisface papilele gustative a tuturor oaspeților.


DJ și muzica 


Factorii foarte importanți includ divertismentul și muzica. Indiferent dacă aveți muzică live sau DJ pe scenă, acesta va asigura cele mai bune cântece de Anul Nou. Acestea completa noaptea de Anul Nou cu o atmosferă perfectă. Lângă bar poate fi utilizată bara de sunet, astfel încât oaspeții să nu fie deranjați în timpul conversațiilor.

A venit timpul pentru focul de artificii de Anul Nou, acesta fiind cireașa de pe tort. Un efect de sunet și lumină de neuitat, pahare cu șampanie spumantă - toate acestea înseamnă o sfârșire minunată a anului vechi.


Distribuiți pe Facebook