Blog: Sărbătorirea nunții sub cortul de grădină

Sărbătorirea nunții sub cortul de grădină

08.01.2019 ·

Corturi de nuntă minunate. Prețuri în funcție de așteptările dvs., oferim transport rapid direct la adresă. Nuntă in aer liber - eveniment excepțional cu corturile BRIMO

Nunta reprezintă un moment extraordinar din viața dvs. Organizarea unei nunți nu este o chestiune simplă, trebuie să vă gândiți la fiecare detaliu. Planificați data, căutați un loc, decideți numărul de oaspeți și alegeți un meniu de nuntă. Dar asta nu e tot. Trebuie să vă găsiți o rochie de mireasă, inelele de nuntă, să alegeți un buchet, să decideți care aranjamente vor fi potrivite, și ce fel de muzică va fi cea mai bună alegere. Găsirea unui cameraman și a unui fotograf vor asigura captarea acestor momente de neuitat.

Ce spuneți de o nuntă în aer liber? Indiferent dacă alegeți o ceremonie civilă sau creștină, puteți spune DA, de exemplu, în parcul castelului. Organizarea nunții în aer liber este o modalitate excelentă de a vă simți mai relaxați, în comparație cu o nuntă, unde veți fi închiși între patru pereți sau într-o sală de ședințe. Veți completa creativitatea cu decorarea spațiului, unde vă veți putea realiza pe deplin ideile și fanteziile.  


Vise cu o nuntă romantică și ideală sub cortul de gradină


Cort de grădină decorat cu baldachin alb și flori albe aranjate în standuri metalice. Atmosfera uimitoare completează spațiul deschis. Razele de soare creează reflexii strălucitoare ale tacâmurilor de argint. Cum am putea uita de aceste momente perfecte?

Pentru o companie specializată în amenajări, corturile de grădină reprezintă o soluție excelentă. Și nu numai pentru companii, corturile BRIMO pot fi folosite într-adevăr de toată lumea într-un mod unic. Puteți organiza o serbare în grădină sau o petrecere de aniversare. Cortul BRIMO poate fi folosit de mai multe ori.

Construcția este ușor de demontat, durează doar un minut fără a necesita mult efort. Compoziția simplă vă va permite să vă ocupați de lucrurile care necesită timp, atunci când organizați nunta.

Alegeți din oferta noastră și contactați-ne. Știm să pregătim experiențe minunate.Distribuiți pe Facebook