Livrare expres gratuită Vânzare

Pavilion de grădină 2x3m

Gratuit: 8 țaruși și husă de protecție + garanție de 5 ani!

În caz de accident, piesele de cadru sunt gratuite în primul an!

Tipărire publicitară pe cort, oricând, chiar și după livrare!

Ridicarea cortului de către o singură persoană în doar 40 de secunde!

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 1 597 Lei Preţ cu TVA În stoc imediat:
 • Pavilion de gradina

  modelul super oțel este proiectat pentru o utilizare regulată cu viteze ale vântului de până la 50 km / h!
 • Ambalare: acoperiș, construcție, 8 țaruși de ancorare și manșon de protecție. (cortul nu conține pereți)
 • Durata ridicării şi plierii cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Fabricat din țesătură din fibră de poliester foarte densă (60%) și acoperire din PVC (40%) cu o greutate a prelatei de 330g / m2. Pânzele noastre sunt mai puternice decât multe prelate mai grele, care au o țesătură de 25% și o acoperire din PVC de 75%, în timp ce acest strat de PVC are o durată de serviciu mai scurtă decât țesătura.
 • Construcție: foarfece din oțel cu articulații înșurubate din oțel de înaltă calitate, cu un brevet BRIMO autoblocant pe picioare.
 • Vopseaua cu pulberi a construcţiei: epoxi-poliesterică.
 • Reglarea tavanului: 4 de înălţime 175, 185, 195, 205cm
 • Dimensiunea cortului pliat 150x35x25cm, greutatea 25kg.
 • Suprafața cortului: 195x290cm (5,6 m²)
 • 5 ani garanție pentru consumator

Vara aparține nunților și sărbătorilor din grădină. Profitați de o oportunitate unică, oferim corturi de grădină cu o manoperă excepțională de înaltă calitate și folosind o construcție adaptată original. Atât sistemul de pliere cât și cel de desfășurare durează totuși o fracțiune din timp Acesta vă va oferi securitatea unui fundal solid și stabil. Standul de grădină pliabil vă va aduce și oaspeților dvs. o umbră plăcută. Construcția ușoară arată foarte elegantă și completează frumos mediul romantic al grădinilor sau peisajului clădirilor solide. În caz de condiții meteorologice nefavorabile, acesta va oferi un refugiu și un spațiu suficient pentru odihnă sau băuturi răcoritoare. Puteți utiliza corturile pentru petrecerile din grădină pentru pregătirea și servirea meselor. Corturile de nuntă sunt echipamente foarte reprezentative și ușor de implementat, potrivite pentru toate mediile în aer liber.
Ţesătura cu densitate ridicată reprezintă soliditate şi rezistenţă ridicată la deteriorare, finisată prin impregnare. Protecţia UV în combinaţie cu materialele de calitate ale ţesăturii asigură stabilitatea culorilor.
Construcţia groasă din oţel are carecteristicile care sunt adaptate criteriilor care împiedică ruginirea şi deteriorarea în timpul manipulării.
Cortul de grădină 2 x 3 m este cu ridicare rapidă datorită mecanismului automat de deschidere BRIMO. Aveţi un acoperiş în grădină pe parcursul unui minut, manipularea o poate realiza uşor o singură persoană.
Prelatele de prima clasă ale cortului de grădină sunt rezistente la UV, la soare şi impermeabile. Stratul de vopsea pe părţile din oţel este uniform şi de aceea nu există pericol de fenomene nedorite.
Asigurăm service numai pentru corturile de grădină BRIMO. Servicii gratuite de piese de schimb și construcții. Piese de schimb pentru prelatele BRIMO, lista de preţuri la cerere.