Blog: Târguri de Crăciun și corturi de târg unice

Târguri de Crăciun și corturi de târg unice

08.01.2019 ·

Livrare imediată, posibilă ridicarea personală, garanție de 5 ani, calitate înaltă și stabilitate ridicată a cortului, prețuri excelente.

Vizitarea târgurilor de Crăciun este o experiență minunată. În aer se simte aroma prăjiturilor de Crăciun, a migdalelor prăjite și a vinului fiert. Corturile sunt pline de produse, putem vedea diferite decorațiuni de Crăciun, din care ne putem inspira, coroane de advent, produse de ceramică, îngerași de sticlă și metal.

O parte inseparabilă a târgurilor de Crăciun este vânzarea de mâncăruri gustoase și băuturi calde. Pentru a vă încălzi în timpul iernii, sunt excelente ceaiurile, vinul fiert aromat, și alte băuturi calde. 

Standurile de vânzare, indispensabile pentru târgurile de Crăciun pot fi folosite nu numai pentru prezentarea bunurilor dvs., ci și pentru scopuri private. Merită să simțiți atmosfera fermecătoare a Crăciunului.

Standul de vânzare vă oferă o utilizare cu adevărat diversă în fiecare sferă. În ceea ce privește magnitudinea evenimentului, standul de vânzare este o soluție excelentă. Datorită folosirii acestui stand, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la condițiile meteorologice nefavorabile. Construcția este rezistentă la vânt puternic, cortul impermeabil vă protejează împotriva ploii.

De asemenea, veți avea nevoie de echipamentul potrivit pentru a servii oaspeții așa cum se cuvine.

Mesele pliabile pe care le putem furniza împreună cu standul sunt potrivite ca și pult de vânzare a bunurilor dvs. Mesele pliabile de vânzare au proprietăți excelente. Sunt flexibile, se montează și demontează rapid și într-un mod unic, fără efort. Sunt foarte practice, fiind transportate simplu, ca o valiză. Sunt concepute pentru a ține o greutate de până la 350 kg. Datorită acestui lucru, pot fi de asemenea folosite în producție, în timpul manipulării cu materiale mai grele.

Băncile pliabile sunt fără îndoială o opțiune excelentă pentru crearea unui număr mare de locuri de ședere, la un cost minim. Firma Hago vă poate oferi și scaune pliante pentru oaspeții sau clienții dvs. Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate cu rezistență ridicată la încărcarea mecanică, la radiațiile UV, dar și la apă și umezeală. 

Doriți să creați o atmosferă perfectă de Crăciun, de care oaspeții se vor bucura, în timp ce vor sorbi din vinul fiert?  Recomandăm să utilizați încălzitoarele pe gaz, din care puteți alege încălzitoare pentru masă sau încălzitoare de terasă. Lumina și căldura creată de aceste încălzitoare, literalmente va atrage oamenii spre cortul dvs. La urma urmei, cine nu ar dori să stea liniștit, să se relaxeze și să se bucure de Crăciun?


Atmosfera de Crăciun în standul de vânzare


Decorarea cortului joacă, de asemenea, un rol important. Construcția standului de vânzare pliabil este robustă și vă permite să așezați pe stand orice număr de decorațiuni.  Lanțuri luminoase și alte decorațiuni uluitoare. Puteți chiar să creați elemente decorative pe pereții cortului. Pur și simplu, lăsați-vă conduși de imaginație, și veți crea un loc de Crăciun fermecător.


Siguranța mai presus de toate 


Este recomandat să ancorați corturile, în special în timpul sezonului de iarnă. Ca bonus, împreună cu cortul, oferim gratuit fiecărui client și țăruși pentru ancorare. Dacă doriți să extindeți gama, puteți alege și sacii de ancorare, care sunt umpluți cu nisip. Acestea oferă cel mai bun mod de ancorare al cortului pe suprafețe dure. După umplere, sacul are o greutate de 14 kg. Dacă umpleți sacii, se formează doi cilindri plini și se fixează la picioarele cortului cu dispozitive de fixare prin Velcro. Sacul de ancorare este realizat dintr-o țesătură din nailon, cu strat cauciucat, astfel încât sacul nu se va îmbiba cu apă. Este rezistent la șocuri, prin urmare, nu există nici un risc de rupere și scurgere.


Depozitarea corectă a cortului


Un lucru foarte important este depozitarea corespunzătoare a cortului. Vă recomandăm să alegeți un loc uscat și rece. Pânza cortului trebuie să fie perfect uscată. Dacă pânza depozitată este încă udă, sau incorect uscată, se vor forma mucegaiuri, iar următoarea montare vă poate surprinde neplăcut. Prin urmare, trebuie să oferiți cortului grija adecvată, și astfel să vă bucurați de utilizarea lui. 

Sărbători plăcute și un An Nou Fericit vă urează firma BRIMO


Distribuiți pe Facebook