Livrare expres gratuită Vânzare

2x2m

Pentru a plasa o comandă sau a vizualiza prețul unui acoperiș sau a unei pereți cu imprimare integrală, faceți clic pe configurator.

Materialul textil alb este tipărit pe o parte, tăiat și cusut. Întinderea tiparului nu influențează prețul!

În 24 de ore veți primi o vizualizare 2D, pe care o puteți edita din nou gratuit.
Aici puteți descărca șablonul pentru propria vizualizare (opțional).

După primirea plății și aprobarea vizualului 2D, producția durează 1-3 săptămâni lucrătoare. După trimiterea comenzii, veți primi un e-mail la care veți putea trimite materiale grafice și descriere.


Locul de tipărire
Alegerea tipăririi
Număr de bucați
În total
Acoperiș
Cadru de cort
Perete: spate
Perete: predná
Perete: stânga
Perete: la dreapta
Perete: jumatate / tejghea
În total cu TVA:  Lei

Informații despre imprimarea prin sublimare pe cortul evenimente.

Corturi de gradina cu imprimare digitală prin sublimare. Imprimarea este creată în timpul unui proces chimic, cerneala pătrunde direct în structura țesăturii sub influența temperaturii ridicate. Logo, inscriptionare, orice tip de grafica pe interiorul sau exteriorul cortului, conform dorintelor clientului.

Culorile sunt foarte saturate, aceasta metoda reflecta perfect fiecare detaliu care se afla pe corturile publicitare. Culorile bogate distinctive atrag privirea, sublimarea asigura o perioada lunga de utilizare fara pierderi de culoare. Cu această metodă, oricât de mare este imprimarea, prețul rămâne același (dimensiunea imprimeului nu afectează prețul, prețul peretelui sau al acoperișului rămâne același). Cu cât imprimarea este mai mare, cu atât anunțul este mai vizibil.

Imprimarea se face pe o parte a foii, cealalta fata, unde nu exista imprimare, ramane alba.

Indiferent că este o dimensiune mică cu suprafața de 2x2 m sau un cort publicitar mare de 4x8 m, imprimăm imagini colorate pe acesta, aplicăm elemente grafice individuale sau acoperim întreaga suprafață a cortului publicitar cu orice model.

Putem suprima orice parte a cortului, ceea ce permite îndeplinirea exactă a cerințelor și nu generează costuri inutile.

Avantajul sublimării este pătrunderea permanentă a culorilor în structura mai profundă a țesăturii. Imprimeul este imperceptibil la atingere. Se pune accent pe durabilitatea acestuia, rezistența la efectele meteorologice și capacitatea de a obține o intensitate mare a culorii.

Un astfel de print va fi o reclamă pentru fiecare stand, care va impresiona chiar și pe cei mai pretențioși clienți. Odată realizată, imprimarea va servi mulți ani.

Materiale grafice

Fișierele cu grafică pentru imprimare trebuie trimise la cea mai bună calitate și rezoluție pe e-mailul nostru după trimiterea comenzii. Pe baza fișierelor trimise va fi creată o vizualizare 2D, pe care vi o vom trimite spre aprobare. Am pregatit sabloane pentru fiecare dimensiune a cortului, doar scrie-ne ca iti doresti un sablon in care sa pui grafica pregatita. Datorită acestui fapt, vom accelera implementarea întregii comenzi.

Timpul de productie și livrare

După ce am convenit asupra prețului și a vizualului 2D, vă vom trimite o pre-factură pentru imprimarea mărfii. Termenul obișnuit de livrare este de 1-3 săptămâni calendaristice de la primirea plății și aprobarea vizualului 2D. Vom începe imprimarea abia după primirea plății și confirmarea vizualului 2D.


Pozele sunt ilustrative!