Termene și condiții

Aceste termene si conditii se aplica la folosirea website-ului www.brimo.ro. Sunteti de acord ca folosirea acestui site, si orice tranzactie facuta via BRIMO site, este supus acestor termenel si conditii (“Termene”). Va sfatuim sa cititi cu atentie aceste Termene si sa faceti o copie pentru a le putea citi ulterior. Vizualizand, folosind, inregistrandu-va sau finalizand o tranzactie prin intermediul site-lui nostru, confirmati ca ati citit, inteles si sunteti de acord cu aceste Termene. In caz contrar, nu trebuie sa folositi acest website. Cand plasati o comanda pe site, vi se va cere sa oferiti date personale ce includ (fara limita) numele complet, adresa, codul postal, adresa actuala si adresa de email. Informatiile personale vor fi folosite in conformitate cu termenele Politicii noastre de Confidentialitate. Fiing de acord cu aceste Termene, confirmati de asemenea ca ati  citit, inteles si sunteti de acord cu aceste termene ale Politicii noastre de Confidentialitate. 

Continut:

Articolul 1 – Disponibilitate serviciu
Articolul 2 – Informatii despre noi
Articolul 3 – Schimbari facute pe website
Articolul 4 – Procesarea comenzii
Articolul 5 – Confirmarea comenzii
Articolul 6 – Plata
Articolul 7 – Securitate
Articolul 8 – Livrare
Articolul 9 – Corectitudine continut
Articolul 10 – Returnari, anulari si inlocuiri
Articolul 11 – Rambursari
Articolul 12 – Garantie
Articolul 13 – Dreptul de proprietate
Articolul 14 – Raspundere
Articolul 15 – Alte termene importante
Articolul 16 – Contactati-ne

Articolul 1 – Disponibilitate serviciu

Website-ul nostru este doar pentru persoanele rezidente in Romania (“Tari Deservite”). Nu acceptam comenzi de la persoane din afara Romaniei. Plasand o comanda prin intermediul site-ului nostru, garantati ca sunteti apt legal sa faceti contracte cu putere juridical, ca aveti cel putin 18 ani; sunteti rezident intr-una din tarile deservite si accesati site-ul nostru din acea tara.

Articolul 2 – Informatii despre noi

Operated by: Hana Szabová STANKY HAGO
Trading under name: brimo.ro
Adresa:
Veľký Lapáš 846
95104 Veľký Lapáš
Sloven
E-mail address: brimo@brimo.ro
Numar de Inregistrare: 50195000
Nr TVA: SK1121316911

Articolul 3 – Schimbari facute pe website

Ne rezervam dreptul de a face schimbari la aceste Termene din cand in cand. Toate schimbarile vor intra in vigoare de indata ce sunt postate pe website si se vor aplica tuturor contractelor de cumparare incepand de la acea data. Este responsabilitatea dvs ca vizitator pe acest website sa cititi termenele si conditiile de fiecare data cand folositi acest website. Orice scutire de obligatii de la aceste termen si conditii pot intra in vigoare cand sunt scrise si semnate de unul dintre reprezentantii nostri autorizati. In caz contrar, celelalte termene si conditii raman in vigoare.  

Articolul 4 – Procesarea comenzii

Va rugam sa cititi  Cum comand pentru informatii despre cum sa plasati o comanda pe site-ul nostru. Toate comenzile plasate pe BRIMO.ro presupun acceptarea termenelor si conditiilor noastre. (Va rugam vedeti sectiunea 1.2). In timpul procesului de comandare, vi se va cere sa verificati spatiul cu termenele si conditiile si sa confirmati ca ati citit, inteles si sunteti de acord atat cu continutul cat si cu aplicabilitatea acestor termene. Nu vom prelua si nici procesa vreo comanda daca aceste termene nu au fost acceptate. Termenele in vigoare la momentul incheierii contractului se vor aplica comenzii dvs, doar daca nu mentionati in mod deosebit ca sunteti de acord cu aplicarea versiunii revizuite. Cand plasati o comanda pe site-ul nostru trebuie sa va inregistrati si sa folositi un nume de utilizator si parola (“datele de logare”). Informatiile pe care le furnizati pe site-ul nostrum trebuie sa fie tot timpul complete si corecte. Sunteti responsabil cu mentinerea confidentialitatii datelor delogare. Nu vom fi raspunzatori pentru nicio dauna sau pierdere care poate aparea ca rezultat al faptului ca nu ati reusit sa va protejati datele. In cazul in care aveti intrebari referitoare la datele de logare sau credeti ca sunt folosite in mod abuziv, va rugam sa ne contactati la info@BRIMO.ro.

Articolul 5 – Confirmarea comenzii

Dupa plasarea unei comenzi, vei primi un email de confirmare a comenzii. Va rugam sa tineti cont ca acest lucru nu inseamna acceptarea comenzii. Comanda dvs constituie o oferta catre noi pentru a cumpara un produs. Toate comenzile trebuie acceptate si va vom confirma acceptarea prin trimiterea unui email care confirma ca produsul a fost expediat (“Confirmarea expedierii’). Contractual intre noi (“Contract”) va fi format cand va expediem produsele. Inainte de acest lucru, va putem informa ca nu putem accepta comanda sau dvs o puteti anula. Toate produle pe care le comandati de pe site vor fi proprietatea noatra pana vom primi plata completa pentru produsele comandate.

Articolul 6 – Plata

Platile pot fi facute prin orice metoda mentionata in sectiunea Medode de plata. Vom procesa comanda de indata ce plata este facuta. Dupa ce verificam cardul sau datele PayPal si stocul curent, produsul vafi gata pentru livrare. 

Pentru a ne asigura ca nu sunt folosite de o terta in mod abuziv cardul de credit sau debit sau contul PayPal, va vom valida informatiile date in timpul procesarii comenzii (nume, adresa si alte informatii personale furnizate de dvs). Fiind de acord cu aceste Termene, sunteti de acord si cu aceste verificari. Aceste informatii sunt folosite doar pentru a va verifica identitatea. Nu se fac verificari la banci si acest lucru nu va va afecta  credit rating-ul. Toate informatiile date vor fi tratate in conformitate cu polica noastra de confidentialitate si Actul privind protectia datelor din 1998. Luăm plata controlată de un furnizor terț de servicii comerciale care este compatibil în ceea ce privește standardele de securitate a datelor in domeniul platilor cu cardul (PCI DSS version 2).

Articolul 7 – Securitate

De indata ce ai ajuns la etapa de plata a comenzii, modul securizat se va active automat. Acest mod poate fi recunoscut dupa un lacat vizibil in partea dreapta a browser-ului. Modul securizat asigura se ca toate informatiile dvs sunt codificate pentru a spori siguranta. Pentru a putea fi in masura sa va procesam plata cu un card de credit sau debit, va vom solicita informatii despre cardul dvs. Vi le vom cere de fiecare data cand faceti o plata. Cu excepția celor prevăzute în acești Termeni, nu va vom contacta prin email sau altfel pentru a va cere detalii despre plata cu cardul sau informatii de Securitate. In cazul in care primiti un astfel de email, va rugam sa contactati Serviciu Clienti imediat. Depunem eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca acest site nu contine virusi sau alt continut daunator care ar putea cauza defectiuni calculatorului dvs, cu toate acestea nu putem garanta acest lucru. Este raspunderea dvs sa va asigurati ca aveti echipamentul adecvat (inclusiv software anti-virus modern) pentru a folosi site-ul in siguranta. Cu exceptia situatiilor cerute de lege, nu vom fi raspunzatori fata de tine sau de orice pierdere sau dauna suferita de tine ca rezultat al virusilor sau altui continut daunator prin folosirea site-ul nostru.

Articolul 8 – Livrare

Taxele de livrare si intervalul de timp pot varia in functie de adresa de livrare si tipul produsului comandat. Pentru informatii suplimentare cititi informatii livrare. Ne straduim sa respectam datele de livrare promise. Cu toate acestea, ocazional din cauza unor factori neprevazuti, intarzierile sunt inevitabile. Nu vom fi raspunzatori pentru nicio intarziere sau incapacitate de livrare a produselor in intervalul de timp estimate daca este cauzat partial sau total de circumstante care nu sunt in controlul nostru.    In cazul in care nu este nimeni la adresa de livrare pentru a accepta comanda, va va fi lasat un aviz de informare cu privire la locatia curenta a comenzii, ce ar putea fi chiar vecinul. Alternativ, comanda dvs poate fi returnata la depozitul firmei de curierat iar avizul va va informa cu privire la livrare.  

Riscul deteriorarii sau pierderii produsului ramane responsabilitatea noastra pana ce produsul va fost livrat (achitand integral produsul) sau pana la data cand a fost facuta prima incercare de livrare a produsului. Rambursarea taxelor de livrare se pot face doar in acord cu drepturile legale prevazute in Regulamente de vanzare la distanta privind protectia consumatorului nr 200 sau alte legi aplicabile. 

Articolul 9 – Corectitudine continut

Pretul pe care il platiti este cel afisat in momentul in care ati primit comanda exceptand cazul in care s-a facut o eroare. In timp ce depunem eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca toate preturile pe site sunt corecte, erorile sunt uneori inevitabile. In cazul in care descoperim o eroare de pret, va vom contacta cat mai curand posibil pentru a va oferi optiuni de reconfirmare cu pretul actual sau sa va anulati comanda. In cazul in care nu va putem contacta, comanda va fi anulata in mod automat. In cazul in care anulati, dar ati platit, va vom rambursa suma integral platita. Toate preturile sunt aratate in leul romanesc si include TVA la rata aplicabila. Ele nu includ taxa de transport. Aceasta este mentionata in datele de livrare a produsului.  All sizes, measurements and dimensions are approximate. We try to display them as accurately as possible, yet we can not guarantee they are absolutely correct. Ne straduim sa prezentam imaginile produselor cat mai aproape de reprezentarea lor reala.

Articolul 10 – Returnari

Pentru informatii directe referitoare la returnarea bunurilor comandate, va rugam sa cititi sectiunea Returnarea produselor. Conform Regulamentelor de vanzare la distanta privind protectia consumatorului, averti dreptul sa anulati comanda in termen de 14 zile, incepand cu ziua dupa ce ati primit Produsele. In acest caz, vi se va rambursa suma platita integral care va fi procesata conform cu sectiunea Rambursari sau in acord cu alte drepturi legale. Daca doriti sa anulati comanda dvs, trebuie sa ne informati in scris prin email. Vom stabili cand si de unde sa fie ridicat produsul GRATUIT in ambalajul original si in aceleasi conditii in care l-ati primit (va rugam sa cititi sectiunea Returnarea produselor pentru mai multe informatii). Aveti obligatia legala de a avea grija de produse in timp ce sunt in posesia dvs. Daca nu respectati acesta obligatie, am putea avea un drept la acțiune împotriva dumneavoastră pentru despăgubire.

Acești termeni nu afectează alte drepturi statutare ca si consummator; nu sunt destinate pentru a fi o declarație complete a drepturilor dvs. legale. Pentru mai multe informații despre dreptul dumneavoastră în calitate de consumator sub protecția reglementărilor de vânzare la distanță, vă rugăm să contactați autoritatea, departamentul local de standarde de comercializare sau un centru de consiliere a consumatorilor. In cazuri rare, este posibil ca specificațiile produsului se schimbe. În acest caz, vă vom contacta de îndată ce putem sa va oferim o alternativă similară cu produsul original. Dacă nu sunteți mulțumit de produsul oferit, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Vom stabili o zi si locatie pentru ridicarea produsului si va vom rambursa banii, în conformitate cu politica noastră restituiri în secțiunea Restituiri de mai jos. Daca credeti că ați primit produsele cu defect, deteriorate sau alt produs, trebuie să ne informați într-o perioada de timp rezonabilă. Vă rugăm să nu faceti dvs demersuri sa returnati produsul. Mai degrabă, vă vom contacta pentru a discuta despre o solutie adecvata; va putem oferi (fara limitate) reparatie sau inlocuirea produsului sau o rambursare completă. Daca va oferim o rambursare, vom rambursa prețul unui produs deteriorat sau incorect, orice costuri de livrare, precum și orice costuri rezonabile care decurd din returnarea produsului la noi.

Articolul 11 – Rambursarile

Dacă anulați o comandă în conformitate cu secțiunea de mai sus Anularea, va vom returna orice suma platita după ce produsele comandate ne-au fost returnate. Rambursarea se va face pe cardul sau in  contul Paypal pe care l-ați utilizat cand ati platit comanda si, dupa cum este menționat mai sus, este supusa reglementarilor stabilite pentru bunurile deteriorate la returnare sau pentru care noi am stabilit colectarea.

Articolul 12 – Garanția legală

Garantăm că orice produs achiziționat prin intermediul site-ului nostru este în conformitate cu contractul relevant de vânzare, în cursul unei perioade de minim 2 ani de la livrarea acestuia, în conformitate cu legislația Uniunii Europene, legislația națională putând să vă ofere drepturi suplimentare. Conformitatea cu contractul de vânzare atestă că produsele sunt conforme cu descrierea de pe site-ul nostru, sunt potrivite pentru scopurile pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de același tip și prezintă calitatea și performanța care sunt normale și de așteptat, în mod rezonabil. Această garanție legală acoperă, de asemenea, daune care pot apărea in timpul transportului.  În cazul unei lipse de conformitate, aveți dreptul de a avea produsele aduse în conformitate, gratuit, prin reparare sau înlocuire sau, în cazul în care acest lucru este imposibil, prin reducere de preț sau rambursare. În cazul în care produsul achiziționat este deteriorat, vă rugăm să nu ezitați sa contactați serviciul nostru de relații cu clienți.

Această garanție legală nu afectează sau interferează cu oricare alte drepturi ale dumneavoastră, în calitate de client, pe baza legilor și reglementărilor naționale. Drepturile dumneavoastră în ceea ce privește garanția legală devin nule în cazul în care orice parte, alta decât producătorul, sau orice alt service de reparații care nu a fost desemnat de BRIMO, modifică produsul.

Articolul 13 – Drepturi de proprietate

Prin acceptarea Termenelor nostri recunoasteti si sunteti de acord ca toate drepturile de autor și alta proprietate intelectuala sunt puse la dispozitie doar pentru uz personal și ramane proprietatea noastra, in orice moment.

Puteti descarca sau copia continutul sau materialele de pe site-ul nostru doar ca suport pentru uz personal. Copierea, reproducerea, publicarea, distribuirea sau afisarea continutului sau a materialelor prezentate pe site-ul nostru pentru orice alta utilizare sunt ilegale și sunt interzise prin lege. Continutul și alte materiale de pe site-ul nostru sunt disponibile doar pentru uz personal și nu trebuie copiate sau folosite, cu excepția cazului in care exista aprobare autorizata scrisa de unul dintre reprezentanții nostri.

Articolul 14 – Raspundere

Sub rezerva din aceasta secțiune intitulata Raspundere, daca nu reusim sa respectam  Termenele, vom fi raspunzatori fata de dvs numai pentru pretul de achiziție al produselor. Sub rezerva din aceasta secțiune intitulata Raspundere, noi nu va fi raspunzatoare pentru pierderile care rezulta din incapacitatea noastra de a ne conforma acestor Termene care se incadreaza in urmatoarele categorii: pierderi de venit sau venituri; pierderea de afaceri; pierdere de profit; pierderea economiilor anticipate; pierderea de date; pierderea fondului comercial sau reputație; pierdere de timp la birou; sau orice pierderi speciale sau indirecte sau pierdere a fondului comercial sau reputația Nimic din acest acord nu  exclude sau limiteaza raspunderea noastra pentru deces sau vatamare corporala cauzate de neglijența noastra; frauda sau înselaciune savarsita cu intenție; orice încalcare a obligatiilor impuse de Secțiunea 12 din Legea vanzarii bunurilor din 1979; produse cu defecte in conformitate cu Legea privind protectia consumatorilor din 1987; sau orice alta problema pentru care ar fi ilegal din partea noastra pentru a exclude sau încercarea de a exclude raspunderea noastra. Chiar dacă vom face eforturi rezonabile pentru a asigura ca site-ul nostru respecta toate standardele de securitate aplicabile, nu poate fi considerat responsabil pentru accesul neautorizat de informații pe care ni le furnizați prin intermediul site-ului nostru. In cazul în care oricare dintre acești Termeni sau orice prevederi ale Contractului sunt determinate de orice autoritate competentă ca fiind nevalide, ilegale sau inaplicabile, pentru orice masura, un astfel de termen, conditie sau prevedere in acest sens va fi separat de termenii, condițiile ramase și prevederile care vor continua sa fie valabile in masura permisa de lege.

Articolul 15 – Alte termene importante

All contracts are concluded in the English language. All matters that might arise shall furthermore be governed by English law and will be subject to the jurisdiction of the English courts. Acești Termeni constituie intregul acord intre noi si inlocuieste toate discutiile anterioare, corespondența și negocierile dintre noi legate de subiectul in discutie. Suntem de acord că nici unul dintre noi va avea nici o cale de atac cu privire la orice declarație sau garanție (fie ca e facuta fara rea intentie, fie ca este din neglijență), care nu este prevazuta in aceste Termene. Fiecare dintre noi suntem de acord ca singura noastra raspundere in ceea ce privește aceste declarații și garanții care sunt prevazute in acești termeni (fie facute inocent sau din neglijență) este pentru incalcarea contractului. Nici o altă persoană decât o parte a acestui acord va avea vreun drept de a executa orice termen al acestui acord. Comisia Europeană pune la dispoziția consumatorilor un website pentru soluționarea online a litigiilor (ODR)http://ec.europa.eu/consumers/odr/ Această platformă este destinată soluționării extrajudiciare a litigiilor ce apar ca urmare a vânzărilor online sau a contractelor de prestări servicii, în care sunt implicați consumatorii. Dacă aveți întrebări referitoare la drepturile de autor, vă rugăm să le trimiteți la adresa de e-mail: BRIMO@BRIMO.RO

Articolul 16 – Contactati-ne

Daca aveti vreo intrebare in legatura cu sau referitoare la Termene sau website, va rugam sa ne contactati pe Serviciu Clienti.

Dacă aveți probleme sau reclamații legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura cu Lucian Iordan pentru o conciliere internă gratuită trimițând un e-mail la adresa: BRIMO@BRIMO.RO, iar acesta vă va răspunde în termen de maxim 2 zile lucrătoare.

 

Termeni și condiții de utilizare pentru website-ul BRIMO

Articolul 1 - Definiții 
Articolul 2 - Aplicabilitate 
Articolul 3 - Contul clientului 
Articolul 4 - Termeni și Condiții de utilizare pentru Website 
Articolul 5 - Comenzi 
Articolul 6 - Licitații 
Articolul 7 - Recenzie 
Articolul 8 - Închiderea contului și funcționalitățile website-ului 
Articolul 9 - Confidențialitate și date personale 
Articolul 10 - Proprietate intelectuală și date parte terță 
Articolul 11 - Răspundere 
Articolul 12 - Diverse 

Articolul 1 - Definiții

 • Cont: Contul pe care utilizatorul trebuie să îl genereze pentru a putea plasa comenzi, pentru a putea participa la licitații și pentru a putea lăsa recenzii. 
 • Vânzător(i) parte terță: O parte terță, care oferă produse utilizatorilor prin intermediul website-ului. 
 • Utilizator: Orice vizitator al website-ului.
 • Termeni și Condiții de utilizare: Termenii și Condițiile de utilizare pentru website-urile BRIMO.
 • Recenzie: O recenzie, care poate fi lăsată de către utilizatorul BRIMO, website și/sau vânzător(i) parte terță.
 • Licitații: Licitațiile care sunt ținute de către BRIMO pe website.
 • BRIMO: Hana Szabová STANKY HAGO, Veľký Lapáš 846, 95104
 • Website: website-ul constatat în mod activ sub URL-ul BRIMO, precum și orice alt website, URL sau aplicație dedicată de către BRIMO.

Articolul 2 - Aplicabilitate

1. Termenii și Condițiile pentru utilizare se aplică pentru orice utilizare a website-ului, inclusiv pentru utilizarea contului.
2. BRIMO își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții de utilizare din când în când. Termenii și Condițiile de utilizare modificate vor fi aplicabile de îndată ce acestea au fost publicate pe website. Din acest motiv, este recomandat să verificați Termenii și Condițiile de utilizare în mod regulat.

Articolul 3 - Contul Clientului

1. Pentru a putea plasa comenzi, participa la licitații și lăsa recenzii, este necesar să se genereze un cont. Utilizatorul poate genera un cont prin furnizarea informațiilor solicitate prin formularul online de pe website. Acest formular poate fi găsit sub antetul “Client nou?”.
2. Pentru a genera un cont, utilizatorul trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

a. să aibă vârsta de cel puțin 18 ani în momentul în care este solicitat contul;
b. să aibă o adresă de e-mail validă.

3. După ce contul a fost generat, utilizatorul va primi un e-mail de confirmare. Imediat ce contul a fost activat, utilizatorul se poate autentifica folosind adresa sa de e-mail și parola aleasă de acesta.
4. O anumită adresă de e-mail poate fi folosită o singură dată pentru a genera un cont. Un cont este strict personal, netransferabil, și asociat cu utilizatorul care a generat contul.
5. Utilizatorul trebuie să se asigure că orice informație pe care o furnizează cu privire la cont, sau în orice comunicare ulterioară cu BRIMO, este corectă, completă și la zi. Orice modificare a datelor cu caracter personal poate fi făcută de către utilizator prin autentificare în cont și prin procesarea modificărilor.
6. Utilizatorul trebuie să păstreze parola confidențială, și trebuie să ia măsuri rezonabile pentru a împiedica părți terțe neautorizate să dobândească cunoașterea și utilizarea parolei și/sau a contului său.
7. Utilizatorul este obligat să notifice imediat BRIMO în caz de pierdere, furt sau abuz (suspectat), sau utilizarea neautorizată a parolei și/sau a contului de către o parte terță. Până în momentul în care această notificare este efectiv primită de BRIMO, utilizatorul va fi tras la răspundere pentru orice daune rezultate din utilizarea abuzivă a parolei și/sau a contului.
8. În cazul în care BRIMO constată sau are motive pentru a suspecta că părți terțe neautorizate utilizează sau au posibilitatea de a utiliza contul utilizatorului, BRIMO își rezervă dreptul de a bloca imediat contul în cauză, și de a recupera orice daune ar putea suferi BRIMO ca urmare a acestui lucru din partea utilizatorului, fără ca BRIMO să fie trași la răspundere pentru daunele suferite de către utilizator.

Articolul 4 - Utilizarea Website-ului

1. Utilizatorul garantează că informațiile și datele furnizate de acesta sunt corecte, complete și de încredere. BRIMO își rezervă drepturile de a verifica corectitudinea informațiilor și datelor furnizate, precum și de a elimina informații sau date ale utilizatorului, dacă acestea sunt dovedite a fi incorecte sau corectitudinea acestora nu poate fi verificată.
2. Utilizatorului nu i se permite să:
 • perturbe funcționarea website-ului sau să foloseasca software ce poate perturba functionarea website-ului. 
 • inițieze procese sau să le permită să continue, din care acesta poate suspecta că acestea pot restricționa alti utilizatori de internet sau afectează în mod negativ utilizarea website-ului.
 • se dea drept alt utilizator.
3. Utilizatorul nu are permisiunea de a reproduce sau de a pune la dispoziție (prin intermediul deeplinking sau în alt mod) website-ul sau orice parte a acestuia, fără a avea permisiunea obținută în prealabil, în scris, de la BRIMO.

Articolul 5 - Comenzi

1. Termenii și Condițiile Generale ale BRIMO și Condițiile de Returnare ale BRIMO sunt aplicabile pentru toate comenzile de la BRIMO, plasate prin intermediul website-ului. Utilizatorul acceptă acești Termeni și Condiții Generale atunci când generează un cont.
2. Pentru comenzi de la vânzători de parte terță prin intermediul website-ului, termenii și condițiile generale și condițiile de returnare ale vânzătorului (/vânzătorilor) în cauză pot fi aplicabile. Acestea pot fi găsite pe pagina companiei vânzătorului (/vânzătorilor). Dacă vânzătorul (/vânzătorii) de parte terță nu are termeni și condiții generale și/sau condiții de returnare separate, Termenii și Condițiile Generale ale BRIMO sunt aplicabile pentru acordul de cumpărare dintre utilizator și vânzătorul (/vânzătorii) de parte terță.

Articolul 6 - Licitații

1. Condițiile de licitație ale BRIMO sunt aplicabile la participarea la licitațiile ținute de către BRIMO pe website. Utilizatorul acceptă aceste condiții de licitație atunci când generează un cont, sau cel puțin în momentul în care acesta participă la o licitație.
2. Utilizatorul nu are voie, în niciun fel, să influențeze licitația pe nedrept sau în mod necorespunzător.

Articolul 7 - Recenzii

1. După o achiziție prin intermediul website-ului, utilizatorul poate fi solicitat de către sau în numele BRIMO să evalueze BRIMO, website-ul și/sau vânzătorul (/vânzătorii) de parte terță prin lăsarea unei recenzii. BRIMO își rezervă dreptul -dar nu obligația- de a plasa o recenzie pe website sau de a o publica în orice alt mod, având incluse numele, locul de rezidență și data recenziei, așa cum sunt furnizate de utilizator.
2. În cazul în care sunt colectate recenzii de către o parte terță, în numele BRIMO, termenii și condițiile generale și/sau termenii și condițiile de utilizare ale părții terțe în cauză sunt aplicabile la recenzii.
3. BRIMO își rezervă dreptul de a nu publica o recenzie sau de a o șterge de pe website daca vânzătorul de parte terță poate dovedi că recenzia în cauză este:

 • în contradicție cu legislația sau reglementările în vigoare;
 • în contradicție cu ordinea publică sau decența;
 • o recenzie numai a produsului;
 • nu este referitoare la vânzătorul de parte terță în cauză;
 • conține informații personale ale unei părți terțe; 
 • conține un URL sau reclame;
 • este fraudulentă.

Articolul 8 – Închiderea contului și funcționalitățile website-ului

1. BRIMO își rezervă dreptul de a refuza utilizatori sau de a desființa conturile lor, în mod unilateral, daca există motive pentru acest lucru, de exemplu în următoarele cazuri: 

 • utilizare neautorizată sau abuzivă a website-ului și/sau a contului;
 • eșecul de a adera la acești Termeni și Condiții de utilizare sau la Condițiile pentru licitație;
 • eșecul de a adera la acordurile făcute între utilizator și BRIMO și/sau vânzător(i) de parte terță.
2. În plus, BRIMO are dreptul de a limita, refuza sau revoca anumite utilizări sau de a bloca temporar contul în caz că a fost folosit în cazuri ca cele descrise sub articolul 8.1.
3. În orice moment, BRIMO își rezervă dreptul de a opri efectuarea anumitor funcționalități disponibile ale website-ului sau de a le modifica.

Articolul 9 - Confidențialitate și date personale

1. Datele cu caracter personal furnizate de către utilizator la BRIMO, cum ar fi numele său și adresa, numere de telefon și adrese de e-mail, sunt procesate de către BRIMO în fișiere care sunt proprietatea BRIMO. Aceste informații vor fi folosite de către BRIMO , în scopul de a gestiona conturi și licitații, de a procesa comenzi, livrări și facturări, și pentru a media posibile litigii dintre utilizatori și vânzător(i) de parte terță.
2. În orice moment, utilizatorul este capabil de a accesa, modifica sau de a extinde datele sale personale prin autentificarea în contul său.
 • În principiu, BRIMO nu va furniza date cu caracter personal către părți terțe, cu excepția cazului în care acest lucru este necesar pentru a executa un acord cu utilizatorul. BRIMO, de exemplu, va furniza numele utilizatorului și adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon către vânzător(i) de parte terță, în măsura în care acest lucru este necesar pentru a încheia un acord de cumpărare între utilizator și vânzător(i) de parte terță. Comunicarea dintre utilizator și vânzător(i) de parte terță este gestionată printr-o aplicație de e-mail a BRIMO. Comunicarea este stocată in serverele BRIMO și poate fi accesată de BRIMO în următoarele cazuri:
 • asistarea utilizatorului și/sau a vânzătorului (/vânzătorilor) în caz de întrebări și/sau probleme; 
 • evaluarea dacă vânzătorul (/vânzătorii) îndeplinesc/au îndeplinit cerințele acestuia. 
 • și analizarea și îmbunătățirea procesului.

3. Website-urile utilizează cookie-uri. Cookie-urile sunt, de exemplu, lansate pentru amintirea datelor de autentificare. În plus, cookie-uri de parte terță pot fi lansate pe website.
4. Utilizatorul poate să își configureze browser-ul său astfel încât să nu primească cookie-uri în timpul vizitei acestuia pe website. Poate fi posibil, în acest caz, cu toate acestea, ca utilizatorul să nu poată utiliza pe deplin toate funcționalitățile website-ului, sau accesul său la părți ale website-ului și/sau ale contului să fie restricționat.
5. BRIMO își rezervă dreptul de a stoca date despre comportamentul utilizatorului pe website (adresa IP folosită, printre altele) în cazul în care apar suspiciuni de abuz și/sau de utilizare neautorizată a website-ului, realizată prin intermediul contului utilizatorului.
6. Pentru mai multe informații privind modul în care BRIMO utilizează datele personale ale utilizatorilor și despre lansarea cookie-urilor pe website, vă rugăm să consultați politica de confidențialitate BRIMO, așa cum este găsită pe website.

Articolul 10 - Proprietate intelectuală și informații third party

1. Cu excepția cazurilor în care se prevede altfel, toate drepturile, inclusiv drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală ale (informațiilor furnizate pe) website-ului sunt rezervate de BRIMO, în măsura în care acestea nu sunt rezervate de către părți terțe/titulari de licențe care fac informațiile disponible.
2. Utilizatorului îi este permis să consulte (informațiile furnizate pe) website-ul și să facă copii ale acestuia pentru uz personal, de exemplu pentru imprimarea sau stocarea acestuia. Orice altă utilizare, de exemplu, stocarea sau reproducerea (părților) website-ului pe un website separat pe internet, sau crearea de conexiuni, hyperlink-uri, deeplink-uri către (părțile) website-ului, nu sunt permise fără acordul explicit în scris din partea BRIMO.
3. Informațiile de pe website sunt parțial furnizate de părți terțe, cum ar fi vânzători de parte terță și alți utilizatori (în cazul recenziilor). BRIMO nu poate fi considerat responsabil pentru orice daune rezultate din informații incorecte, incomplete sau incorect furnizate de către părți terțe de pe website.
4. Website-ul poate conține link-uri către pagini de internet externe. BRIMO nu poate fi considerat responsabil pentru utilizarea sau conținutul paginilor al căror link către website este prezentat, sau care dispun de un link către website.

Articolul 11 - Răspundere

1. Utilizatorul admite că, în cazul unor comenzi cu vânzător(i) de parte terță, acordul se face între utilizator și vânzător(i) de parte terță, și că BRIMO nu este și nu va fi nicio parte din acest acord.
2. Ca atare, BRIMO nu este obligat să verifice sau să evalueze calitatea, cantitatea sau capacitatea produselor oferite de către vânzătorii de parte terță pe website, și nu poate fi tras la răspundere, în niciun fel, în caz de daune rezultate din faptul că aceste informații se adeveresc a fi incorecte, incomplete sau ilicite.
3. În cazul în care BRIMO este răspunzător pentru daunele suferite, indiferent, această răspundere este limitată la prețul de achiziție al produsul în cauză, așa cum este facturat de vânzătorul de parte terță către utilizator, în orice caz.
4. Responsabilitatea BRIMO, indiferent de natura ei, este limitată la suma pe care asigurarea de responsabilitate a BRIMO o recompensează în cazul în cauză.

Articolul 12 - Diverse

1. În cazul în care una sau mai multe dintre prevederile acestor Termeni și Condiții de utilizare nu mai devin obligatorii, sau devin invalide sau inexecutabile, celelalte prevederi vor rămâne valabile în întregime. Într-un astfel de caz, BRIMO va înlocui prevederea în cauză cu o nouă prevedere, care urmează să fie stabilită de BRIMO și apropiindu-se cât mai mult posibil de semnificația prevederii în discuție. 2. Pentru utilizarea website-ului, utilizarea contului și a acestor Termeni și Condiții, se aplică exclusiv legislația Slovacia.