Cort de grădină 2x3m

Complet trei pereţi plini Gratis!

Piesele de schimb pentru construcţie sunt gratuite pe durata a doi ani din garanţia prelungită de cinci ani!

Montare în termen de până la 40 de secunde datorită sistemului BRIMO!

Cort de grădină în termen de 48 ore la client.


Livrăm comenzile în termen de 12:00 imediat cu aproximativ 2 zile lucrătoare.


940 Lei Preţ s TVA 1 100 Lei Economisiţi: 160 Lei

Parametri

  • Reglarea tavanului: 5 trepte de înălţime 170, 180, 190, 200, 210cm.
  • Grosimea ţesăturii acoperişului: 30 g/m2 densitatea fibrei 600D
  • Grosimea ţesăturii pereţilor: 330 g/m2, densitatea fibrei 450D
  • Vopseaua cu pulberi a construcţiei: epoxi-poliesterică
  • Durata ridicării şi plierii cortului de către o singură persoană: 40 secunde
  • Ambalare: acoperiş, construcţie. Cortul nu conține pereți.
  • Urmă cort: 195x290cm
  • Garanţie cinci ani!
  • 5 ani garanție pentru consumator

Evaluarea clienţilor
33 evaluare, 5/5
skladací altánok 2x3m

Cortul de grădină 2 x 3 m nu ar trebui să lipsească în nicio grădină sau terasă. Datorită cortului de grădină veţi savura o şedere în orice vreme. Dimensiunile compacte ale cortului de grădină sunt recomandate şi pentru iubitorii de pescuit sau vânători. Cortul de grădină are o utilizare largă începând cu culesul viei, ospeţe, ca şi promovări la expoziţii ca Saloane auto sau Gardenia. Pentru un acoperiş deasupra dumneavoastră sau a musafirilor, în zilele de vară vă devine un ajutor excelent în timpul organizării diferitor acţiuni.
Ţesătura cu densitate ridicată reprezintă soliditate şi rezistenţă ridicată la deteriorare, finisată prin impregnare. Protecţia UV în combinaţie cu materialele de calitate ale ţesăturii asigură stabilitatea culorilor.
Construcţia groasă din oţel are carecteristicile care sunt adaptate criteriilor care împiedică ruginirea şi deteriorarea în timpul manipulării.
Cortul de grădină 2 x 3 m este cu ridicare rapidă datorită mecanismului automat de deschidere BRIMO. Aveţi un acoperiş în grădină pe parcursul unui minut, manipularea o poate realiza uşor o singură persoană.
Prelatele de prima clasă ale cortului de grădină sunt rezistente la UV, la soare şi impermeabile. Stratul de vopsea pe părţile din oţel este uniform şi de aceea nu există pericol de fenomene nedorite.
Asigurăm service numai pentru corturile de grădină BRIMO. Piesele de schimb pentru construcţie sunt gratuite pe durata primilor doi ani din garanţia prelungită de cinci ani. Piese de schimb pentru prelatele BRIMO, lista de preţuri la cerere.