Categorie
Tip
În total cu TVA
Acoperiș
1979 Lei
Cadru de cort
+ 1089 Lei
Spatele zidului
+ 0 Lei
Peretele din stânga
+ 0 Lei
Peretele drept
+ 0 Lei
Peretele faței
+ 0 Lei
În total cu TVA: Lei

Informație despre imprimarea sublimare cu suprafață completă

Suprimăm toate dimensiunile din statutul nostru cu imprimarea digitală prin sublimare CMYK. În 5 tipuri de construcție din oțel SUPER și EXCLUSIV și pană SUPER, EXCLUSIVE, PREMIUM.

Vom fi bucuroși să pregătim o ofertă individuală de preț pe baza documentelor dvs. grafice trimise pe e-mailul nostru în secțiunea de contact. Folosim prelate din poliester de cea mai buna calitate pentru imprimare. Țesătura este impermeabilă cu PU impregnat, are sensibilitate redusă și rezistență ridicată la deteriorarea mecanică.

Imprimarea se face pe exteriorul prelatelor. Dacă doriți să suprimați interiorul pânzei, trebuie să informați. Imprimarea pe pânză pe două fețe nu este posibilă, deoarece grafica ar străluci.

Specificație

  • Construcție SUPER din oțel: (0,8 mm + profile din oțel, picior pătrat, îmbinări din nailon)
  • Construcție EXCLUSIVĂ din oțel: (profile din oțel 1 mm +, hexagon picior 45 mm, îmbinări din nailon cu garanție pe viață)
  • Construcție SUPER aluminiu: (aluminiu 0,9 mm +, picior pătrat, îmbinări din nailon cu garanție pe viață)
  • Construcție EXCLUSIVĂ din aluminiu: (profile din aluminiu 1,1 mm +, hexagon picior 45 mm, îmbinări din nailon cu garanție pe viață)
  • Construcție PREMIUM din aluminiu: (profile din aluminiu 1,8 mm +, hexagon picior 40 mm, îmbinări din nailon cu garanție pe viață)
  • Material material: 100% poliester PES 260g/m2 cu strat de impregnare PU (imbinari lipite cu cusaturi duble)
  • Imprimare: imprimare CMYK prin sublimare pe toată suprafața folosind cerneluri de înaltă calitate.

Șablon

Puteți găsi șabloanele acoperișurilor și pereților individuali în fișierele de descărcare după inserarea designului grafic.

Fișierele cu materialele imprimate trebuie trimise cel mai bine în curbe, la rezoluție suficientă.

Timpul de productie și livrare

După ce am convenit asupra prețului, vă vom trimite o pre-factură pentru imprimarea mărfii. Termenul obișnuit de livrare este de 2-3 săptămâni calendaristice de la primirea plății și dovada tuturor documentelor. Vom începe tipărirea abia după primirea plății.