3x6m

Imprimare prin sublimare peste tot. Pe baza unor materiale grafice documentate, vă vom realiza un cort reprezentativ cu care veți reuși! Puteți comanda imprimare prin sublimare completând configuratorul. Dacă aveți cerințe specifice care nu sunt incluse în configurator, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail. Vom fi bucuroși să vă pregătim o ofertă de preț exactă, pe baza specificului pe care le-ați introdus. Aceasta este o imprimare de cort CMYK (la culoare).


Categorie
Tip
În total cu TVA
Acoperiș
3899 Lei
Cadru de cort
+ 2809 Lei
Spatele zidului
+ 0 Lei
Peretele din stânga
+ 0 Lei
Peretele drept
+ 0 Lei
Peretele faței
+ 0 Lei
În total cu TVA: Lei

Informație despre imprimarea sublimare cu suprafață completă

Folosim prelate din poliester de cea mai buna calitate pentru imprimare. Țesătura este impermeabilă cu PU impregnat, are sensibilitate redusă și rezistență ridicată la deteriorarea mecanică.

Imprimarea se face pe exteriorul prelatelor. Dacă doriți să suprimați interiorul pânzei, trebuie să informați. Imprimarea pe pânză pe două fețe nu este posibilă, deoarece grafica ar străluci.

Specificație

  • Construcție SUPER din oțel: (0,8 mm + profile din oțel, picior pătrat, îmbinări din nailon)
  • Construcție EXCLUSIVĂ din oțel: (profile din oțel 1 mm +, hexagon picior 45 mm, îmbinări din nailon cu garanție pe viață)
  • Construcție SUPER aluminiu: (aluminiu 0,9 mm +, picior pătrat, îmbinări din nailon cu garanție pe viață)
  • Construcție EXCLUSIVĂ din aluminiu: (profile din aluminiu 1,1 mm +, hexagon picior 45 mm, îmbinări din nailon cu garanție pe viață)
  • Construcție PREMIUM din aluminiu: (profile din aluminiu 1,8 mm +, hexagon picior 40 mm, îmbinări din nailon cu garanție pe viață)
  • Material material: 100% poliester PES 260g/m2 cu strat de impregnare PU (imbinari lipite cu cusaturi duble)
  • Imprimare: imprimare CMYK prin sublimare pe toată suprafața folosind cerneluri de înaltă calitate.

Materiale grafice

Fișierele cu documentele pentru tipărire trebuie trimise cel mai bine în curbe, în rezoluție suficientă la e-mail după trimiterea comenzii.

Timpul de productie și livrare

După ce am convenit asupra prețului și a vizualului 2D, vă vom trimite o pre-factură pentru imprimarea mărfii. Termenul obișnuit de livrare este de 1-3 săptămâni calendaristice de la primirea plății și aprobarea vizualului 2D. Vom începe imprimarea abia după primirea plății și confirmarea vizualului 2D.


Pozele sunt ilustrative!