Cort evenimente 3x4,5m

Gratis 8 țaruși și manșon de protecție! Accesorii optionale 3 pereţi solizi

Serviciu gratuit de construcție. Veți amenaja un cort în 40 de secunde!

În timpul garanție de 5 ani puteți suprimă cortul cu publicitate oricând!

Comenzile expediam imediat până la 12:00 cu livrare preconizată în a doua zi lucrătoare.


999 Lei Preţ cu TVA 1 700 Lei Economisiţi: 701 Lei
 • Cort evenimente

  modelul super-oțel este proiectat pentru o utilizare regulată cu viteze ale vântului de până la 40 km / h!
 • Ambalare: acoperiș, construcție, 8 țaruși de ancorare și manșon de protecție. Accesorii optionale: 3 pereți detașabili separat, fixare cu scaiul
 • Durata ridicării şi plierii cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură din fibră de poliester foarte densă (60%) și acoperire din PVC (40%) cu o greutate a prelatei de 330g / m2. Pânzele noastre sunt mai puternice decât multe prelate mai grele, care au o țesătură de 25% și o acoperire din PVC de 75%, în timp ce acest strat de PVC are o durată de serviciu mai scurtă decât țesătura.
 • Construcție: foarfece din oțel cu articulații înșurubate din oțel de înaltă calitate, cu un brevet BRIMO autoblocant din oțel pe picioare.
 • Vopseaua cu pulberi a construcţiei: epoxi-poliesterică
 • Reglarea tavanului: 4 niveluri de înălțime 175, 185, 195, 207cm.
 • Dimensiunea cortului pliat 150x35x25cm, greutate 38 kg.
 • Suprafața cortului: 290x430cm (12,4 m²)
 • 5 ani garanție pentru consumator

Corturile evenimente din oțel sunt adăposturi special concepute. Construcția extrem de puternică oferă stabilitate maximă și o ședere sigură în medii nefavorabile și vreme. Soluția tehnică are grijă de instalarea rapidă și ușoară, dar și de rezistența și durabilitatea necesară. Materialul de acoperire, inclusiv piesele din oțel, este fabricat în ceea ce privește rezistența ridicată necesară la radiațiile UV, umiditate, apă, dar și la schimbările de temperatură. Corturi evenimente de oțel de 3x4,5m vă vor oferi fondul perfect pentru prezentarea produselor sau produselor oferite. În același timp, vor fi un sprijin plăcut pentru personal. Un spațiu suficient oferă o mișcare confortabilă sub cortul de vânzări. Investiția în echipamente de calitate plătește în termeni de protecție a mărfurilor, extinzând durata vânzărilor posibile, îmbunătățind mediul de lucru pentru operator, dar de asemenea, un aspect reprezentativ al companiei tale.

Solicitat în special de antreprenori, unde acoperă clienții, angajații și bunurile cu un singur cort de vânzare. Cele mai mari evenimente în care veți vedea standurile noastre de vânzări la clienții noștri sunt expoziția din Agrokomplex și expoziția din Incheba.
În ciuda greutății mai mari a cortului de evenimente, munca cu suportul este rapidă, datorită comutatorului BRIMO, care facilitează plierea și desfășurarea în câteva secunde.
Materialele valoroase pentru acoperiș și pereți asigură o rezistență a culorii, o protecție împotriva UV și 100% impermeabilitate.
Dușurile nu vă vor împiedica vânzarea, toate prelaturile sunt 100% impermeabile și rezistente la apă.
Construcția din oțel complet din oțel aliat vă garantează o durată de viață lungă cu o greutate mai mică a cortului. 
Scaiul se aplică în jurul întregului perimetru al prelatei și pereților, astfel încât nu există vânt în interior. 
Structura masivă de oțel este vopsită cu vopsea pulbere cu o structură contra  mecanic  deteriorare și coroziune. Corturile nu sunt destinate acoperișurilor pe termen lung și permanent, o astfel de utilizare reduce în mod direct viața prelatei.
Serviciu pentru corturi de evenimente BRIMO. În timpul primei La 2 ani de la garanția extinsă de 5 ani, aveți piese din construcție gratuit. Preț la lista de prețuri pentru prelată BRIMO la cerere.