Livrare expres gratuită Vânzare

Cort evenimente 3x4,5m

Gratuit: 8 țaruși și husă de protecție + garanție de 5 ani!

În caz de accident, piesele de cadru sunt gratuite în primul an!

Tipărire publicitară pe cort, oricând, chiar și după livrare!

Ridicarea cortului de către o singură persoană în doar 40 de secunde!

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 2 597 Lei TVA inclus În stoc imediat:
 • Cort evenimente

  modelul super-oțel este proiectat pentru o utilizare regulată cu viteze ale vântului de până la 50 km / h!
 • Ambalare: acoperiș, construcție, 8 țaruși de ancorare și manșon de protecție. (cortul nu conține pereți)
 • Durata ridicării şi plierii cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Fabricat din țesătură din fibră de poliester foarte densă (60%) și acoperire din PVC (40%) cu o greutate a prelatei de 330g / m2. Pânzele noastre sunt mai puternice decât multe prelate mai grele, care au o țesătură de 25% și o acoperire din PVC de 75%, în timp ce acest strat de PVC are o durată de serviciu mai scurtă decât țesătura.
 • Construcție: foarfece din oțel cu articulații înșurubate din oțel de înaltă calitate, cu un brevet BRIMO autoblocant pe picioare.
 • Vopseaua cu pulberi a construcţiei: epoxi-poliesterică
 • Reglarea tavanului: 4 de înălţime 175, 185, 195, 205cm
 • Dimensiunea cortului pliat 155x35x25cm, greutate 36 kg.
 • Suprafața cortului: 290x430cm (12,4 m²)
 • 5 ani garanție pentru consumator

Corturile evenimente din oțel sunt adăposturi special concepute. Construcția extrem de puternică oferă stabilitate maximă și o ședere sigură în medii nefavorabile și vreme. Soluția tehnică are grijă de instalarea rapidă și ușoară, dar și de rezistența și durabilitatea necesară. Materialul de acoperire, inclusiv piesele din oțel, este fabricat în ceea ce privește rezistența ridicată necesară la radiațiile UV, umiditate, apă, dar și la schimbările de temperatură. Corturi evenimente de oțel de 3x4,5m vă vor oferi fondul perfect pentru prezentarea produselor sau produselor oferite. În același timp, vor fi un sprijin plăcut pentru personal. Un spațiu suficient oferă o mișcare confortabilă sub cortul de vânzări. Investiția în echipamente de calitate plătește în termeni de protecție a mărfurilor, extinzând durata vânzărilor posibile, îmbunătățind mediul de lucru pentru operator, dar de asemenea, un aspect reprezentativ al companiei tale.

Solicitat în special de antreprenori, unde acoperă clienții, angajații și bunurile cu un singur cort de vânzare. Cele mai mari evenimente în care veți vedea standurile noastre de vânzări la clienții noștri sunt expoziția din Agrokomplex și expoziția din Incheba.
În ciuda greutății mai mari a cortului de evenimente, munca cu suportul este rapidă, datorită comutatorului BRIMO, care facilitează plierea și desfășurarea în câteva secunde.
Materialele valoroase pentru acoperiș și pereți asigură o rezistență a culorii, o protecție împotriva UV și 100% impermeabilitate.
Dușurile nu vă vor împiedica vânzarea, toate prelaturile sunt 100% impermeabile și rezistente la apă.
Construcția din oțel complet din oțel aliat vă garantează o durată de viață lungă cu o greutate mai mică a cortului. 
Scaiul se aplică în jurul întregului perimetru al prelatei și pereților, astfel încât nu există vânt în interior. 
Structura masivă de oțel este vopsită cu vopsea pulbere cu o structură contra  mecanic  deteriorare și coroziune. Corturile nu sunt destinate acoperișurilor pe termen lung și permanent, o astfel de utilizare reduce în mod direct viața prelatei.
Serviciu pentru corturi de evenimente BRIMO. Servicii gratuite de piese de schimb și construcții. Preț la lista de prețuri pentru prelată BRIMO la cerere.