Livrare expres gratuită Vânzare

Foișor cu plasă de țânțari

5 ani garanție de consum

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile. Valabil de luni până vineri.

Cort de grădină cu plasă de țânțari + 4 pereți de țânțari împotriva insectelor. Aspect de la 40 de secunde.


Vânzare de la 1 497 Lei TVA inclus În stoc imediat:

Acoperiș alb și 4 ecrane împotriva insectelor.


Model de construcție foarfecă din oțel Super oțel


Pavilionul Mosquito cu plasă de țânțari vă va transforma curtea într-un loc frumos cu un aspect elegant. Pânza oferă o protecție perfectă, protejează împotriva radiațiilor UV și a ploii. Pereții din plasă vă vor oferi protecție completă împotriva insectelor, mai ales în lunile de vară din timpul serii, așezat sub cort. Știm cu toții țânțarii enervanți care fac inconfortabil să stați afară în timpul unei sărbători sau a unei petreceri în grădină. Extindeți-vă spațiul de locuit mutând interiorul în exterior și creați o oază de liniște în grădina dvs. la sfârșitul zilei, ideală pentru distracție cu familia și prietenii.


Un cort de grădină de marcă cu plasă de țânțari vă va lăsa o impresie de lux datorită pânzelor perfect cusute cu guler extins în jur. Gulerul larg nu numai că îndeplinește o funcție estetică, dar drenează perfect apa de pe acoperișul cortului în timpul ploii. În timpul odihnei de vară veți avea confort maxim sub cort. Insectele zburătoare nu au nicio șansă să intre în interiorul cortului datorită pereților din plasă. Culoarea pereților țânțarilor este alb neutru, potrivită pentru orice, este pur și simplu combinată cu alte culori. Materialul premium asigură durabilitatea. Construcția foișorului este realizată din oțel acoperit cu pulbere, care este rezistent la rugină și este anticoroziv în toate condițiile meteorologice. Pânza acoperișului este țesută din țesătură de poliester. Partea interioară este formată dintr-un strat de PVC care asigură rezistența maximă la apă a acoperișului. Nici o picătură de apă nu pătrunde pe acoperiș. Ancorarea corturilor este importantă, chiar dacă pereții cortului sunt perfect respirabili datorită pereților țânțarilor, este necesar să ancorați cortul în orice vreme.


De asemenea, puteți închide cortul cu un perete de țânțari pe o parte, dacă dețineți un cort BRIMO cu 3 pereți. Al patrulea perete cu plasă poate fi comandat în accesorii. Un cort închis cu un perete de țânțari este unul dintre cele mai căutate articole din lumea foișoarelor în timpul verii. Trei pereți solizi plus un perete de țânțari vor crea locul perfect sub cort. Veți fi protejat de vânt, cortul va fi aerisit și, nu în ultimul rând, confortul maxim va fi asigurat în câteva secunde. Pereții sunt fixați cu velcro de 5 cm lățime pe toată lungimea pânzei acoperișului. Corturile cu laturi de plasă sunt deosebit de populare în rândul pescarilor, dar pot fi folosite și în grădină, sărbătoare, camping și altele asemenea.