Politica de returnare

Brimo.ro oferim o perioada de 14 zile de la confirmarea primirii comenzii in care puteti returna produsul. In aceasta perioada puteti sa incercati produsul ca si cum ati face-o intr-un magazin. De indata ce ati pus in folosire produsul, perioada in care puteti returna produsul a expirat. Va sfatuim sa verificati produsul imediat dupa primire. Daca este deteriorate sau incomplete, instiintati-ne prin echipa de Serviciu Clienti. Daca nu sunteti multumit de produs, este posibil sa il returnati. Este cazul atat pentru produsele aflate in lichidare sau la oferta. Puteti sa returnati daca:

  1. Produsul este incomplet
  2. Daca este in ambalajul original si in starea initiala. Este necesar sa contactati echipa Serviciu Clienti in termen de 14 zile pentru a informa ca doriti sa returnati (o parte) comanda. Va vom returna suma completa in termen de 30 de zile dup ace am primit produsul returnat. Daca doriti sa returnati produsele, va rugam sa ne informati in termen de 14 zile de la primirea produsului prin email.

E-mail: brimo@brimo.ro

Dupa notificare va vom trimite trimite informatii privind returnarea. Puteti aranja o zi in care sa fie ridicat coletul cu produsul returnat. Va rugam sa trimiteti produsul prin una dintre firmele de curierat mentionate mai sus intrucat sunt gratis.