Blog: Adaposturi de mașina

Adaposturi de mașina

28.01.2018 · Administrátor

De asemenea, vă puteți acoperi mașina cu cortul de foarfeca BRIMO! Cort impermeabil, stabil.

Trebuie să vă acoperiți mașina, iar investiția pentru adăposturi pare prea mare? Există o serie de produse pe market, indiferent dacă sunt pergole cu acoperiș glisant sau cu șipci rotative sau diverse geamuri.  Adăposturile individuale se mândresc cu un design care vă va încânta. Cu toate acestea, vei fi încântat și de preț ... În medie  adăposturile variază în preț de la 13 800 LEI.  Prețul final depinde, desigur, de materialele produse și dacă sunt utilizate umpluturi de proiectare pe pereți.  Prin panourile de perete, aceștia oferă adăpostului un aspect și un caracter modern. Dezavantajul este că relațiile de preț sunt cu adevărat prea mari. 

Parcarea prelungită neprotejată poate afecta starea vehiculului dumneavoastră. Schimbările meteorologice, umiditatea ridicată, apa de ploaie și murdăria vor afecta starea corpului. Cu toate acestea, nu trebuie să cauți soluții complicate sau să investești sume mari pentru a-ți asigura vehiculul în siguranță. 

Adaposturi de mașina oferă o opțiune simplă și accesibilă. Pconstrucția modernă oferă o instalare simplă și rapidă. Un spațiu interior suficient va crea un fundal acoperit pentru parcarea unei mașini, dar oferă și spațiu pentru o motocicletă, echipamente sportive sau lemne de foc. Placa de acoperiș este excelent rezistentă la radiațiile UV, ploii șij schimbarî de vreme. Puteți alege dintre o serie de alternative și potrivi aspectul adăpostului cu casa și grădina. 

Adaposturile de mașine oferă o soluție temporară în timpul reconstrucției în curs a casei, dar poate fi suficientă pentru utilizarea pe termen lung. Puteți muta cortul în orice moment, nu sunteți limitat de teren în timpul instalării și nu aveți nevoie de echipament de ancorare complicat. Când este pliat, adăpostul ocupă puțin spațiu și poate fi manipulat bine.

Desigur, toată lumea are în vedere cum să-și acopere mașina economic și astfel să o protejeze de soarele sau zăpada înfiorătoare. Cort pavilion pliabil  va rezolva această situație pentru dvs. Recomandăm utilizarea unui suport pentru construcții din aluminiu pentru utilizarea acoperișurilor. Aluminiul este la fel de stabil ca oțelul și este foarte rezistent. Este o alternativă excelentă pentru utilizarea în condiții extreme. Cu toate acestea, aspectul este ușor datorită construcției foarfecelor și picioarelor hexagonale cu brevet de blocare automată.

Lantele sunt rezistente la apă, cu o țesătură oxford de înaltă calitate, cu un strat de poliuretan impregnat. Sunt rezistente la radiațiile UV și creează o umbră plăcută, protejându-vă astfel mașina de condițiile meteorologice nefavorabile. 

Puteți transporta cu ușurință structura compozită. Știm din experiență că clienții își rezolvă acoperișurile auto cu ajutorul pavilioanelor de grădină. Cu corturi marca BRIMO de calitate, veți primi o garanție de 5 ani și în primii doi ani oferim piese de construcție gratuite. De asemenea, oferim seturi de pânze de rezervă. 

Cu suporturile BRIMO veți obține acoperișul ideal, disponibil economic cu o mare variabilitate. Puteți utiliza suportul nu numai ca acoperiș pentru o mașină, ci și ca acoperiș pentru o petrecere în grădină în zilele călduroase de vară.  Și în timpul iarnei are folosirea  scopul lui. În cazul în care zăpada cade pe suport, puteți curăța ușor suportul și astfel puteți reduce sarcina pe pânză. Întreținerea ușoară vă va convinge că ați luat o decizie corectă. 

Cu corturi BRIMO, vă veți acoperi mașina economic și, cel mai important, eficient. 

Distribuiți pe Facebook