Livrare expres gratuită Vânzare

Cort de grădină pliabil 3x6m

Gratuit: 3buc pereți solizi, 12 țaruși și husă de protecție + garanție de 5 ani!

În caz de accident, piesele de cadru sunt gratuite în primul an!

Tipărire publicitară pe cort, oricând, chiar și după livrare!

Ridicarea cortului de către o singură persoană în doar 40 de secunde!

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 5 697 Lei TVA inclus În stoc imediat:
 • Cort de grădină pliabil

  model de cort premium din aluminiu pentru utilizare extremă, cu viteze ale vântului de până la 70 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separați fixați cu scaiul + 12 țaruși de ancorare și un manșon de protecție!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din tesatura Oxford din fibra de poliester foarte rezistenta cu strat de PVC. Viata lunga!
 • Construcție: foarfece din aluminiu (1,8 mm +) cu îmbinări înșurubate din aluminiu anodizat de înaltă calitate, cu brevete BRIMO autoblocante pe picioare hexagonale.
 • Piese compozite din polimer de nylon valoroase, cu garanție pe viață (înlocuire imediată), cu proprietăți mai bune decât îmbinările din aliaj.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x55x30cm, greutate 67 kg
 • Reglarea plafonului: 4 trepte de înălțime 175, 185, 195, 205cm.
 • Suprafața cortului: 290x570cm (16,5 m²)
 • 5 ani garanție pentru consumator

Cortul din aluminiu Hexagon Premium este cel mai bun din gama BRIMO și pe piața europeană în general. Cortul este proiectat pentru condiții extreme. Cort de grădină pliabil vindem cu 4 pereți cu fermoar și o geantă de transport mare pe roți din țesătură durabilă, care este consolidată în 3 părți cu straturi strategice. Țaruși de ancorare sunt desigur.  
Piesele compuse din nailon-polimer au o garanție pe viață (ÎNLOCARE IMEDIATĂ) și nu există riscul de oboseală sau rupere a materialului. Deși cortul de petrecere Premium este realizat din aluminiu de înaltă calitate, cu siguranță nu este ușor. Picior în formă de hexagon, cu două brevete de blocare automată, pentru a se desface extrem de ușor.
Prelată de acoperiș impermeabilă, cu o articulație îndoită, lipită pe interior cu bandă termică și pereți separați cu fermoar, vă vor proteja de ploaie 100%.
Construcția din aluminiu anodizat cu o grosime internă de 1,8 mm și mai mult este o garanție că cortul nu se va mișca pe vânturi foarte puternice! Profilele de tavan cu o grosime de 1,8 mm sunt, în plus, armate cu camere interne.
Ușor de curățat, datorită poliesterului rezistent la murdărie Oxford de înaltă performanță. Colțurile acoperișului sunt prevăzute cu mânere pentru ancorare cu frânghii în laterale. În condiții extreme, ochelarii sunt de asemenea adăugați în colțuri pentru a ancora funia direct la structură.
Piese de schimb asiguram doar pentru cort de grădină pliabil BRIMO. Servicii gratuite de piese de schimb și construcții. Lista de prețuri cu pânze BRIMO la cere.