Blog: Adăpost pentru mașină

Adăpost pentru mașină

31.01.2018 · Administrátor

Cu ajutorul cortului tip foarfece BRIMO puteți adăposti și mașina!

Piața oferă o cantitate suficientă de acoperișuri auto. Construcția unui garaj reprezintă costuri ridicate și, de asemenea, adăposturile structurilor de oțel se deplasează în limite mari de preț. Dacă doriți să aveți o modalitate mai rapidă de a acoperi mașina dvs., vă oferim o soluție convenabilă. Vei fi încântat de această soluție. Corturile rabatabile din aluminiu sunt ideale pentru mașinile de acoperiș.  

Parcarea neprotejată poate provoca pagube grave vehiculului. Mașina este astfel expusă modificărilor vremii și murdăriei. Prin corturi cu o construcție din aluminiu, veți obține acoperișul ușor accesibil și rapid. 


Acoperiș ideal


Instalarea nu este complicată datorită sistemului foarfecelor. Există corturi cu dimensiuni diferite în ofertă, astfel încât să puteți personaliza suportul în funcție de nevoile dvs. Standul nu poate doar să acopere mașina, dar creează și dotări suficiente pentru motociclete sau alte materiale. Prelata este puternică, rezistentă la uzură mecanică, rezistentă la condițiile meteorologice nefavorabile. Desigur, sunt impermeabile și astfel murdăria nu se urcă pe mașină. Prelata este de asemenea rezistentă la fluctuațiile de temperatură.  

Cortul portabil, puternic și durabil poate asigura, de asemenea, protecție vehiculului dvs. într-un design din oțel.  Cort de mașina folosește o construcție simplă și durabilă, care este acoperită de o prelată solidă. Sunt disponibile diferite combinații de culori. Pachetul conține o construcție,  panza, 3 pereți solizi și ace de dibluri. Aveți deja acest sortiment complet inclus în preț. Dacă sunteți interesat de un acoperiș complet, vă recomandăm să folosiți al patrulea perete. Veți închide complet cortul prin peretele al patrulea. Acest perete are o intrare. Puteți atașa ușor pereții laterali cu scaiul. La colțurile structurii sunt conectate folosind un fermoar clasic. Construcția este stabilă. Deși aluminiu este ușor, nu trebuie să vă faceți griji pentru ruperea structurii. Construcția este foarte stabilă și se caracterizează prin robustetea sa. 


Fii mobil cu un cort de auto


Avantajul standurilor auto este că acestea sunt mobile. Un garaj sau un adăpost fix nu vă poate garanta mobilitatea. Puteți muta suporturile pliabile ale construcției din aluminiu în conformitate cu decizia dvs. Nu sunteți limitat de teren în timpul instalării și nu aveți nevoie de o tehnologie de ancorare complicată. Când pliați suportul, ocupați un spațiu minim, astfel încât să îl puteți transfera în locația dorită din mașină. 

Manipularea este ușoară cu picioarele hexagonale cu un brevet de blocare automată.

Soluția mobilă ideală la prețuri accesibile. 

BRIMO TEAM


Distribuiți pe Facebook