Cort pliabil 3x4,5m

Gratuit: 3 pereți solizi + 8 țaruși și sac de pânză și sac de construcție!

Serviciu gratuit de construcție. Veți amenaja un cort în 40 de secunde!

În timpul garanție de 5 ani puteți suprimă cortul cu publicitate oricând!

Comenzile plasate până la ora 12:00 sunttrimise imediat și timpul de livrare preconizat este de 1-2 zile lucrătoare.


3 684.51 Lei Economisiţi: 1 216.51 Lei 2 468 Lei Preţ cu TVA
 • Cort pliabil

  modelul exclusiv din aluminiu este proiectat pentru utilizare profesională cu viteze ale vântului de până la 50 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separat fixați cu scaiul + 8 țaruși de ancorare și un manșon de protecție!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură Oxford din fibră de poliester foarte rezistentă, cu acoperire din PVC.Longevitate!
 • Construcție: foarfece din aluminiu (1,2 mm +) cu îmbinări înșurubate din aluminiu anodizat de înaltă calitate, cu brevete BRIMO autoblocante pe picioare hexagonale.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x45x30cm, greutate 45 kg
 • Piese compuse polimer nylon scumpe, cu garanție pe viață (înlocuire imediată) cu proprietăți mai bune decât îmbinările din aliaj.
 • Reglarea tavanului: 2 trepte de înălţime 195, 207cm.
 • Suprafața cortului: 290x430cm (12,4 m²)
 • 5 ani garanție

Hexagonul Exclusiv din aluminiu este un cort pliabil tip acordeon, care va fi apreciat în special de către profesioniști. Cort complet de foarfece poate fi ușor demontat. Picioarele hexagonale asigură o stabilitate bună, este ușor. Acoperiș și construcție, 3 pereți solizi 8 țaruși de ancorare. Aveți nevoie să vă prezentați bunurile într-un fundal confortabil? Hexagonul exclusiv din aluminiu 3 x 4,5 m oferă suficient spațiu pentru a te impresiona. Este popular pentru târguri și alte vânzări și evenimente expoziționale. Cortul este ideal pentru imprimarea sublimării
Cort pliabil este bine pregătit pentru a face față vremii problematice, fie că este vorba despre furtuni pe termen scurt sau vânturi puternice de până la 60 km / h. Puteți folosi cortul ca acoperiș, puteți face trei pereți ca fecase sau puteți adăuga un al patrulea și închideți totul complet. Vizionarul variabil este gata să vă ajute să vă îndepliniți ideile. Materialul impregnat impermeabil are un strat de poliuretan care curăță bine și respinge murdăria. Este un material practic și popular. Este conectat la acoperiș cu ajutorul unui scaiul și este conectat la celelalte părți printr-un fermoar clasic în lateral.
Greutatea mică a cortului Exclusive Hexagon din aluminiu de 3 x 4,5 m este o condiție necesară pentru o bună manipulare a cortului.
Piesele de schimb pentru construcție pot fi obținute gratuit în primii doi ani ai garanției extinse de 5 ani.

Construcția tip acordeon înșurubată este motivul unei manevre ușoare. Hexagonul fabricat din aluminiu de înaltă calitate, cu o grosime internă de construcție de Ø 1,2 mm, excelează în bună stabilitate și rezistență. Toate picioarele sunt întotdeauna echipate cu 2 sisteme fixe de autoblocare din nailon. Prin urmare, cortul se descompune ușor. Conexiunile cu șurub permit schimbarea ușoară.