Blog: Cort automat tip acordeon

Cort automat tip acordeon

16.02.2018 · Administrátor

Puteți configura cortul tip acordeon automată în câteva secunde, fără instrucțiuni și instrumente!

Îmbunătățit materialul prelatei este rezistent la apă, perfect rezistent la radiațiile UV, vânt și ploaie. Cortul automat cu foarfeca oferă o gamă largă de utilizări. În grădină există un spațiu confortabil pentru relaxare. În timpul verii călduroase, umbrirea de la soare și pe vreme mai rece va oferi o zonă caldă acoperită. Puteți organiza întâlniri sau sărbători de familie fără griji în orice vreme.
Corturi tip acordeon sunt de asemenea o variantă potrivită pentru prezentarea companiilor la târguri, evenimente de vânzare în cadrul. Puteți alege culoarea velei din cartea de probă, astfel încât practic să puteți adapta aspectul la identitatea corporativă sau tematic la natura mărfurilor expuse. Oferim corturi de calitate cu o garanție de viață lungă.

Toate corturile BRIMO au fost proiectate astfel încât aspectul lor să nu funcționeze  mai mult de un minut. Datorită sistemului foarfecelor, chiar și o singură persoană poate amenaja în mod ludic cortul, fără utilizarea instrumentelor. Veți aprecia sistemul de desfășurare automată, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la plierea cortului timp îndelungat. 


Utilizarea unui cort automat tip acordeon


Nu există limite la capacitatea de utilizare a cortului. Automatic cort tip acordeon este potrivit pentru diverse ocazii, cum ar fi: petreceri în grădină, vânzare la târguri, acoperișuri auto și altele asemenea. Pur și simplu creați un adăpost unde aveți nevoie de el rapid. 

Oferim două tipuri de construcții. Primul este o structură din oțel. Oțelul are proprietăți excelente și acestea sunt: ​​rezistența, durabilitatea, flexibilitatea.  Oțelul este cel mai utilizat material de construcție. Construcțiile din oțel ale corturilor marca Brimo sunt tratate la suprafață  vopsea pulbere termoplastică, care creează un efect mat al structurii. Vopseaua previne coroziunea și este rezistentă la abraziune. Grosimea pereților interiori ai profilelor este de la 0,8 < pana la 4mm.

La rândul său, un alt tip de construcție este construcția din aluminiu. Cu toate acestea, aluminiul are o rezistență de calitate similară cu oțelul  bonusul este că are o greutate mai mică, ceea ce îl împinge în prim plan. Aluminiul este rezistent la coroziune. Grosimea pereților interiori ai profilelor este de la 1,2 < pana la 7mm.

Construcțiile corturilor automate cu foarfecă sunt ușor de transportat, nu ocupă mult spațiu atunci când sunt pliate. 


Obțineți o serie de avantaje prin achiziționarea de corturi automate dtip acordeon


Garanția de 5 ani garantată de vânzătorul de cort este unul dintre cei mai buni indicatori că corturile sunt făcute într-o calitate perfectă. Garanția dvs. împotriva unor evenimente neașteptate neacoperite de garanție (deteriorarea mecanică a structurii) este garanția noastră. Garantăm că doi ani de la achiziționarea cortului, piesele construcției sunt în valoare de 46 LEI  gratuit.

Pachetul de suport conține trei pereți solizi, o structură, o prelată, ace de ancorare. 

Dacă sunteți în căutarea unui cort pliabil rapid pentru diverse utilizări? Un cort automat cu foarfeca este alegerea potrivită. Corturile marca Brimo sunt un purtător de eleganță, gust și calitate .


Distribuiți pe Facebook