Livrare expres gratuită Vânzare

Cort evenimente 2x2m

Gratis: 3 pereți solizi + 8 ţăruşi și manșon de protecție!

Servicii gratuite de piese de schimb și construcții.Veți amenaja un cort în 40 de secunde!

În timpul garanției de 5 ani puteți tipări cortul cu publicitate oricând!

Comenzile plasate până la ora 12:00 sunttrimise imediat și timpul de livrare preconizat este de 1-2 zile lucrătoare.


Vânzare 2 597 Lei Preţ cu TVA În stoc imediat:
 • Cort evenimente

  modelul exclusiv din aluminiu este proiectat pentru utilizare profesională cu viteze ale vântului de până la 60 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș 100% impermeabil și 3 pereți detașabili separat fixați cu fermoar, construcție + 8 țaruși de ancorare, sac de pânză și sac de construcție inclus!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură Oxford din fibră de poliester foarte rezistentă cu acoperire de impregnare din PVC.Longevitate!
 • Construcție: foarfece din aluminiu (1,1 mm +) cu îmbinări înșurubate din aluminiu anodizat de înaltă calitate, cu brevete BRIMO autoblocante pe picioare hexagonale.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x30x30cm, greutate 23 kg
 • Piese compuse nailon polimer scumpe, cu garanție pe viață (înlocuire imediată), cu proprietăți mai bune îmbinările din aliaj.
 • Reglarea tavanului: 2 trepte de înălțime 195, 205cm.
 • Suprafața cortului: 200x200cm (4 m²)
 • 5 ani garantie

Pe baza anilor noștri de experiență și a cererii clienților, ne-am îmbogățit gama cu prelucrarea din aluminiu a suportului cortu de foarfecă 2x2m..  
Construcția este realizată din aluminiu anodizat și folosind materiale de înaltă calitate și prelucrare conștiincioasă, avem obținut cea mai bună calitate.
Comparativ cu oțelul, aluminiul este o a treima mai ușor, ceea ce oferă uneori clienților impresia că suportul din aluminiu, deoarece este ușor, nu este puternic. Cu toate acestea, contrariul este adevărat. Avem consolidat profilurile interne și astfel suportul foarfecelor a depășit stabilitatea și rezistența corturilor de oțel de calitate superioară. În plus, aluminiul nu are tendința să ruginească.
Corturile din aluminiu sunt potrivite pentru condiții extreme. Construcția este suficient de puternică și garantează stabilitate maximă prin profiluri conice. Capacele din nylon stabilesc noi standarde în ceea ce privește durabilitatea. Picioarele hexagonale ale cortului sunt echipate cu toc, astfel încât stabilitatea suportului este garantată chiar și pe o suprafață neasfaltată. Oferim țaruși de ancorare gratuite la cort, care vă fixa cort.
Componentele înșurubate ale construcției permit înlocuirea piesei, care prelungește constant durata suportului. Este mult mai avantajos să înlocuiți o parte decât să re-cumpărați întreaga structură. Profilele interne ale corturi foarfecelor din aluminiu 1,2 vă garanta mai mult calitatea și procesarea stabilă.  
Pănza de acoperiș și panourile laterale sunt fixate cu scaiul pe acoperișul cortului și pe părțile laterale cu un fermoar clasic. Îmbinările lipite și țesătura de calitate asigură 100% impermeabilitate, pereții sunt rezistenți la radiațiile UV cu inflamabilitate redusă.
Cu o dimensiune de 2x2m, obțineți flexibilitate și mobilitate. Cortul este ușor de transportat și aspectul nu vă lua nici măcar un minut. Nu este necesară nicio persoană suplimentară pentru a asambla cortul, puteți desface suportul cu ușurință fără scule. Un produs de calitate excelentă care merită atenția dvs.