Blog: Cort de evenimente tip acordeon

Cort de evenimente tip acordeon

22.02.2018 · Administrátor

Nu trebuie să lipsească corturile pentru evenimente pentru niciun eveniment.

Ați dori să organizați jocuri de teambuilding pentru angajații dvs. pentru a consolida relațiile de muncă? 

Primul lucru care trebuie abordat este  alegerea unui loc pentru organizarea unui eveniment. Dacă ați ales spațiu liber, trebuie să oferiți zone acoperite participanților. Corturile de eveniment sunt alegerea potrivită pentru tine. Diferite discipline de concurență necesită un spațiu protejat pentru concurenți. 


Alegerea potrivită cu un cort pentru evenimente 


Munca pregătitoare înainte de începerea jocurilor consumă foarte mult timp. Datorită sistemului foarfece, puteți cort de evenimente descompuneți în câteva secunde. Nu veți avea nevoie de instrumente.  Ancorați cortul folosind țaruși de ancorare care fac parte din pachet. Pachetul include, de asemenea, trei pereți de cort plini. Cort evenimente  aluminiu îl puteți obține în următoarele dimensiuni 3x3m, 3x4.5m 3x6m. Greutatea corturilor este de la 25 kg. Vă recomandăm să folosiți pungi portabile pentru transportul mai ușor al cortului. De asemenea, puteți transporta confortabil cortul atunci când este pliat într-o mașină.  

Construcția din aluminiu nu vă va dezamăgi. Caracteristicile caracteristice ale aluminiului sunt ușurința, durabilitatea ridicată, suprafața aluminiului este modificată astfel încât să nu se corodeze. Grosimea internă a profilului este 1,2<5mm. Rezistența vântului la ancorele de linie  este 55km/h. Aluminiul este un metal igienic, este recomandat și pentru utilizarea în spațiile de catering .


Servicii complete cu produse BRIMO


Mesele la jocurile sportive sunt de obicei în stil bufet. Un cort evet vă va servi pentru a crea o zonă uriașă acoperită pentru mese. Puteți conecta corturile cu ajutorul conectării rimei și astfel puteți crea suficient spațiu pentru toată lumea. Când mâncăm, nu trebuie să uităm de mese și scaune. Mesele pliabile în dimensiuni 152cm, 183cm, 244cm, vor crea suficient spațiu pentru confortul fiecărui restaurant. Depunerea și transportarea meselor este ușoară. Masa este gata de utilizare în câteva secunde. Capacitatea de încărcare a unei mese este de până la 350 kg. 

Puteți desfășura scaunele pliabile în termen de 15 secunde. Sunt confortabile, ușoare și de înaltă calitate. Materialul de suprafață al mobilierului pliabil nu necesită întreținere complicată. 


Cortul de evenimente poate fi și premiul principal pentru echipa câștigătoare. Corturile BRIMO vor fi folosite și la casa dvs, în grădină sau pe terasă.

Distribuiți pe Facebook