Blog: Cort de petrecere exterior

Cort de petrecere exterior

13.03.2018 · Administrátor

O petrecere care nu trebuie tulburată de un lucru atât de mic precum schimbarea vremii.

Cortul petrecerii externe va deveni fondul perfect pentru divertisment, despre care se vorbește doar în cel mai bun sens. Ai fost primul care a compus un meniu variat și gustos. Ar fi utilă și muzica pentru o atmosferă mai bună sau te-ai adresa prietenului tău, care se va transforma în DJ din când în când? Baza fiecărei petreceri bune este un cort de petrecere de calitate. Proprietățile cortului trebuie să fie, în primul rând, impermeabile, spațioase, plăcute din punct de vedere estetic și o bună accesibilitate  factor important atunci când cumpărați un cort.


Alegeți cortul pentru petreceri în funcție de cerințele dvs.


Toate aceste caracteristici și multe altele sunt oferite de exterior cort de petrecere mărcă Brimo. Pânzele impermeabile de calitate sunt confecționate din țesătură din fibre de poliester foarte dens (60%) și acoperire din PVC. Aceste pânze sunt pe corturi cu structură din oțel. Pânzele de cort din aluminiu sunt țesute din țesătură Oxford cu un înveliș de impregnare din poliuretan, ceea ce va crea un mediu sigur pentru a vă sărbători. Puteți alege dimensiunile corturilor conform ideilor dvs. de la dimensiuni 2x2m până la dimensiuni 4x8m. Sărbătorile mai mici sau mai mari nu se pot face fără preparate. Corturile de petrecere vă economisesc timp, distribuția lor nu vă va lua mai mult de un minut. De asemenea, puteți personaliza culoarea cortului pentru a se potrivi cu mediul înconjurător. Avem de ales din șapte culori diferite. Pachetul de cort conține trei pereți solizi și ace de ancorare. 


Petrecerea continuă, chiar dacă seara târziu


Vremea rece de noapte poate fi inconfortabilă mai ales când vă simțiți bine cu prietenii. Puteți utiliza încălzitoarele cu gaz pentru a încălzi cortul la temperatura dorită. Există încălzitoare de masă mari sau mici. Încălzitoarele de masă mici sunt practic practice, nu ocupă mult spațiu și performanțele încălzitoarelor vă vor încânta. Pur și simplu conectați încălzitoarele la cilindrul de gaz. Nu este necesar să conectați dispozitivul la el. actual. Datorită căldurii radiante produse de încălzitor, petrecerea poate dura până la orele de dimineață. 


Corturile de petrecere Brimo sunt potrivite pentru exterior. Când organizați sărbători, veți aprecia practicitatea și capacitatea lor de utilizare. 


Distribuiți pe Facebook