Blog: cort de petrecere pentru festivități

cort de petrecere pentru festivități

15.03.2018 · Administrátor

Orice aniversare merită o sărbătoare adecvată.

Data sărbătorii se apropie și încă nu știi unde să organizezi sărbătoarea? Ce spuneți de organizarea ei chiar în grădina voastra. Corturile de petrecere marca BRIMO sunt o soluție simplă, rapidă și practică pentru crearea unui spațiu acoperit în curtea voastra. Cort de petrecera sărbătoarea va crea mediul perfect pentru care sărbătoriți  jubileu. În imediata vecinătate a cortului de petrecere, puteți configura un alt cort, care va servi ca un depozit la îndemână.  Îl puteți închide cu al patrulea perete, care are o intrare cu fermoar. Veți aprecia practicitatea acestuia în cazul în care adăugați mâncare sau băuturi pentru oaspeții pe care nu trebuie să mergeți în casă, veți avea totul la îndemână. 


Înainte de a cumpăra un cort de petrecere, trebuie să vă gândiți la ce sărbătoare mare este și câți invitați sunt invitați. Tocmai nu vreți  pentru a evita situațiile în care oaspeții nu vor avea loc. Corturi de petrecere de oțel sunt disponibile în următoarele dimensiuni 2x2, 2x3, 3x3, 3x4.5, 3x6. După alegerea unei dimensiuni potrivite, este important să alegeți și culoarea cortului. Puteți ajusta culoarea la mediul înconjurător, la decor. Corturile de petrecere îți vor oferi protecție în timpul festivităților, datorită pânzei de calitate 100% impermeabilă, vei fi protejat de efectele nefavorabile ale vremii. Seara, când vremea se răcește, aveți opțiunea de a închide parțial sau complet cortul cu ajutorul pereților laterali. Nu vă fie teamă de frig. Încălzitoarele cu gaz vă vor oferi o căldură radiantă plăcută, astfel încât să puteți continua sărbătoarea până la orele de dimineață.  

Structura de oțel a corturilor de petrecere este tratată la suprafață, astfel încât oțelul să fie protejat de coroziune. Construcția este solidă, poate rezista la viteze ale vântului de până la 50 km / h. Corturile în stare pliată pot fi transportate cu ușurință datorită pungii de transport, pe care le oferim și în sortimentul nostru. Dăm tije de ancorare corturilor gratuit. Dacă intenționați să răspândiți cortul pe o suprafață de beton, ancorarea este posibilă folosind saci de încărcare. Pungile sunt umplute cu nisip sau pietriș. Greutatea unei pungi umplute este de 14 kg, acestea fiind fixate pe picioarele structurii cu scaiul.

Mulțumită cortului de petrecere BRIMO  veți trăi momente de neuitat cu cei dragi, împreună, sub un singur acoperiș. 
Distribuiți pe Facebook