Blog: Cort de vănzări tip acordeon

Cort de vănzări tip acordeon

13.02.2018 · Administrátor

Cu corturile noastre de vânzare rapidă, vă puteți vinde produsele pentru o perioadă lungă de timp.

Creșteți vânzările produsului dvs., îmbunătățiți vânzările și comunicarea directă cu clienții. Pavilion pliabil 3x6m este soluție optimă pentru oferirea de bunuri pe piețe, târguri, dar și în expoziții de vânzări precum Agokomplex sau Incheba. 

Trăim într-o perioadă de uriașe lanțuri de vânzare cu amănuntul care oferă bunuri și produse alimentare de calitate standard.  De multe ori întâlnim problema că țara de origine nu este indicată pe produse. Să fim sinceri, lanțurile de vânzare cu amănuntul i-au îndepărtat pe producători autohtoni de pe piață. Cu toate acestea, tendința cumpărăturilor la târgurile pieței este inversă. 


Pavilion pliabil cu produse de calitate


Participi ca vânzător pe piețe? Vă va plăcea standul de vânzări datorită practicului și manipulării sale simple. Puteți obține suporturile în diverse dimensiuni și culori. Alegerea suportului depinde de dumneavoastră. Să spunem ceva despre pavilionul pliabil. Numele ne spune deja că este vorba despre  o structură de pliere perfect creată pe care o puteți derula în câteva secunde. Structura de oțel este bine prelucrată și este stabilă chiar și la vânt până la viteza vântului de 40 km / h. Pe lângă țaruși de ancorare, pachetul pavionului de vânzare conține și trei pereți solizi. Materialul pânzelor este îmbogățit cu un strat de PVC care garantează 100% impermeabilitate. Produsele oferite de dvs. sunt astfel protejați de capcanele vântului și ploii. Puteți comanda, de asemenea, un jumătate de perete, pe care îl așezați pe partea cumpărătorilor și creând astfel o barieră între interiorul și exteriorul cortului. 


Piețe cu Pavilioane pliabile de mai multe zile


Călătoriți sute de kilometri pentru a vinde produsele? Ești îngrijorat de faptul că există suficiente bunuri pentru fiecare client? Este nevoie de timp pentru a merge pentru bunuri noi? Creați-vă propriul depozit cu un stand de vânzare cu foarfeca. Depozitul vă va servi pentru depozitarea mărfurilor. Datorită celui de-al patrulea perete, îl puteți închide cu ușurință și astfel puteți refuza accesul vizitatorilor pieței. Al patrulea perete al cortului este echipat cu o ușă. Ușa este închisă cu fermoar. Pereții cortului sunt atașați de acoperișul cortului cu Velcro. Un cort închis vă va proteja în caz de vânt puternic, mărfurile oferite sunt de asemenea protejate, nu trebuie să vă faceți griji că se vor deteriora. 


Vânzarea de gustări în  pavilionul pliabil


Puteți cumpăra diferite tipuri de produse alimentare și băuturi făcute din produse de casă pe piețele tradiționale. Pânzele corturilor de vânzare cu foarfeca sunt țesute dintr-o țesătură cu inflamabilitate redusă. Așadar, pregătirea mâncărurilor calde în cort este sigură. 

Participați la piețele de vânzare cu foarfece Brimo, aduceți în prim-plan calitatea produselor regionale . 


Distribuiți pe Facebook