Livrare expres gratuită Vânzare

Cort pavilion pliabil 2x3m

Gratuit: 3buc pereți solizi, 8 țaruși și husă de protecție + garanție de 5 ani!

În caz de accident, piesele de cadru sunt gratuite în primul an!

Tipărire publicitară pe cort, oricând, chiar și după livrare!

Ridicarea cortului de către o singură persoană în doar 40 de secunde!

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 2 597 Lei TVA inclus În stoc imediat:
 • Cort pavilion pliabil

  modelul super aluminiu este proiectat pentru utilizare regulată cu viteze ale vântului de până la 50 km / h!
 • Ambalare: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separat, fixare cu scaiul + 8 țaruși de ancorare și manșon de protecție.
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură din fibră de poliester foarte densă (60%) și acoperire din PVC (40%) cu o greutate a prelatei de 330g / m2. Pânzele noastre sunt mai puternice decât multe prelate mai grele, care au o țesătură de 25% și o acoperire din PVC de 75%, în timp ce acest strat de PVC are o durată de serviciu mai scurtă decât țesătura.
 • Construcție: foarfece din aluminiu cu articulații înșurubate și profiluri întărite prin nervuri în cavitate. Grosimea pereților profilului individual 0,9 mm până la 3 mm (fiecare profil al structurii este supus unei presiuni diferite și această presiune corespunde grosimii sale)
 • Reglarea tavanului: 4 niveluri de înălțime 175, 185, 195, 205cm.
 • Dimensiunea cortului pliat 155x35x25cm, greutate 27 kg.
 • Suprafața acoperita: 195x290cm (5,6 m²)
 • 5 ani garantie consumator

Aluminiu ultra ușor cort pavilion pliabil este potrivit pentru petreceri în grădină, evenimente corporative, piețe și altele asemenea. Datorită sistemului de foarfece pliabile, cortul poate fi desfășurat în câteva secunde. Planul de pod al cortului este un dreptunghi, manevrarea și transportul cortului într-un sac portabil este confortabil și simplu.
Pachetul de cort conține trei pereți laterali solizi, o pânză, o structură de cort, ace de dibluri.
Corturi pavilion pliabil acesta poate fi folosit și fără pereți laterali, astfel vei crea un spațiu protejat respirabil în grădina ta.
Pânzele de cort sunt 100% rezistente la apă datorită stratului de PVC adăugat pe țesătura din poliester. Corturile pot fi comandate în diverse culori cu sau fără imprimare. De asemenea, ne ocupăm de imprimarea pe corturi, astfel încât să puteți crea un cort unic original. Lantele corturilor sunt rezistente la radiațiile UV.
Construcția cortului este realizată din aluminiu, care este solid și, în același timp, greutatea sa este de multe ori mai mică decât greutatea corturilor din oțel. Cortul din aluminiu ultra ușor vă oferă posibilitatea de acoperiș fără efort. Marele beneficiu este că nu sunt necesare instrumente pentru amenajarea cortului. Construcția din aluminiu nu este supusă coroziunii și este inofensivă din punct de vedere igienic, de aceea poate fi folosită și ca suport pentru fast-food.
Construcția întregii structuri este gândită în detaliu. Alergătorii cu mișcare ușoară pe picioarele cortului asigură o dispunere ușoară. Datorită brevetelor de blocare în diferite niveluri de înălțime, puteți ajusta înălțimea cortului la nevoile dvs. Tocurile de pe picioare sunt sudate la profilul piciorului de cort cu găuri pentru ancorare, ceea ce va asigura stabilitatea maximă.
Dimensiunea cortului 2x3m este ideală pentru utilizarea cortului din grădină ca loc de odihnă, ca cort de expoziție la târguri, expoziții și altele asemenea. Înlocuirea unei părți de cort este ușoară, deoarece cortul este construit cu îmbinări cu șuruburi. Cortul nu necesită o întreținere suplimentară, prelaturile se pot spăla cu detergenți ușori și apă curată. Nu folosiți agenți agresivi care ar putea deteriora definitiv pânza. Depozitați cortul într-un loc uscat și ventilat și uscat.