Blog: Corturi de grădină pentru un picnic

Corturi de grădină pentru un picnic

02.03.2018 · Administrátor

Pentru a vă menține alimentele în siguranță, există corturi de grădină pentru un picnic.

Pentru momentele magice care contează foarte mult. Până la urmă, îl știi. Când ieșiți cu prietenii sau familia, este un eveniment de care doriți să vă bucurați. Nu este mult timp și când vremea este bună, nu este nimic mai frumos. Corturi de grădina pentru un picnic pot rezolva mai multe situații și sunt o modalitate excelentă de a face o zi obișnuită și mai bună.

Pentru a vă păstra mâncarea și prietenii în siguranță, există corturi de grădină pentru un picnic. 

Ceea ce ne interesează cel mai mult sunt momentele magice, fericite petrecute cu familia sau cu prietenii. Până la urmă, îl știi. Când organizați o întâlnire cu prietenii sau familia, este un eveniment, așa că doriți să vă bucurați cu adevărat. Nu este mult timp, dar când există îndoieli cu privire la vreme. Pentru ca momentele de bunăstare să fie perfecte și să nu se schimbe vremea pentru a le distruge, este bine să vă pregătiți bine pentru aceste momente. 

Crearea de confort în grădina voastra 

Pliere rapidă cort de grădina pentru un picnic este rezolvare ideală pentru dvs. Poate fi dezasamblat cu ușurință într-un incredibil de 40 de secunde, fără utilizarea instrumentelor. Este  practic și solid. Mâncurile delicioase și băuturile răcoritoare fac parte din fiecare picnic. Pânzele cortului de grădină pentru un picnic sunt țesute din materiale de înaltă calitate, care sunt 100% impermeabile. Te vor proteja de furtuna de vară, nu trebuie să-ți faci griji că vremea îți va strica planurile. De asemenea, furnizăm echipamente pentru corturi. Mobilierul pliant LIFETIME este o unitate de pe piață. Mobilierul pliabil este ușor de manevrat. Suprafața mobilierului este confecționată din polietilenă stabilizată UV (HDPE) de înaltă rezistență. Dispozitivele sunt rezistente la intemperii. Componente din plastic sub  nu-și schimbă culoarea sau durabilitatea sub influența soarelui. Capacitatea de încărcare a mesei pliabile este de 350 kg. 

Vremea nu va strică planurile voastre

După cum am menționat deja, pânzele vă pot proteja de vreme rea. Dacă nu vă simțiți confortabil din cauza frigului seara, obțineți un încălzitor cu gaz care vă va asigura încălzirea cu aer. Manevrarea încălzitoarelor este ușoară. Nu își schimbă culoarea sau durabilitatea sub influența soarelui. Capacitatea de încărcare a mesei rabatabile este de 350 kg. 

Vremea nu va strică planurile voastre

După cum am menționat deja, pânzele vă pot proteja de vreme rea. Dacă seara este necesar să citiți și să urmați instrucțiunile de siguranță care vin cu încălzitoarele pentru a limita apariția de incendii, răniri și amd.  Furnizăm încălzitoare pe gaz în diferite dimensiuni și culori. Alegerea dimensiunii depinde de dvs., trebuie să luați în considerare dimensiunea cortului de picnic și spațiul pe care doriți să îl încălziți. Oferiți aer curat cortului.  

Corturile de picnic pentru grădină sunt însoțitori minunați atunci când organizează picnicuri. Încântați-vă oaspeții cu un cort picnic perfect echipat.

Distribuiți pe Facebook