Blog: Corturi de vânzări mobile

Corturi de vânzări mobile

21.02.2018 · Administrátor

Corturi de vânzări mobile - Suportul dvs. în vânzări, oriunde vă puteți imagina.

Cuvântul ambulanță amintește de primul ajutor. Și tocmai pentru asta stau corturile noastre.

Mobile corturi de vănzări cu practicitatea și descompunerea lor ușoară, devin un partener esențial într-o serie de acțiuni. Corturi de vânzări mobile puteți pur și simplu să îl aduceți în locația dorită și să o construiți în cel mai scurt timp. Acest prim ajutor scoate ghimpul de pe călcâie complet nedureros. Beneficiezi de utilizarea ei în momentele în care îți este frică de capcanele vremii și trebuie să rezolvi situația mult mai repede.

Cort de vănzări pliabil și ușor de descompus și mobil  vă rezolva problema dvs. Aveți nevoie să pregătiți rapid un loc pentru un picnic sau să măriți spațiul pentru o petrecere? Mobilitatea cortului funcționează ori de câte ori ai nevoie. 

Grădinarii și fermierii își pot îmbunătăți bugetul intern prin vânzarea unei supraproducții. Îl pot vinde acasă direct consumatorilor. Ei trebuie să creeze un anumit fond pentru o astfel de vânzare. Vânzările pliabile reprezintă vânzările în ambulatoriu din curte sunt o soluție ideală pentru crearea rapidă și ieftină a unui loc acoperit de vânzare.


Fundal pentru produsele dvs. 


Produsele trebuie acoperite cu un cort pentru a evita contactul cu lumina directă a soarelui, ploaia pe marfă. Pânzele corturilor sunt impermeabile 100%. Acestea oferă protecție în zilele călduroase de vară, creează o răcoare plăcută pe care, în calitate de vânzător, o vei aprecia. Pânzele de cort din aluminiu sunt confecționate dintr-o țesătură Oxford din fibră de poliester foarte rezistentă, cu un strat de impregnare din poliuretan. Viața lungă a pânzelor este una dintre caracteristicile caracteristice corturilor din aluminiu.


Ajungeți la potențiali clienți cu publicitate


Vânzările în ambulatoriu au succes dacă ajungeți la un număr suficient de potențiali clienți. Este important ca cortul tău de petrecere să fie bine văzut de la distanță, cu cât este mai variat cu atât mai bine, astfel încât clienții să aibă posibilitatea să reacționeze la timp și să se oprească lângă tine.  Oferim servicii de tipărire. Vom tipări cortul cu logo-ul, textul și imaginea trimisă. Creați un stand unic și ajungeți la potențiali clienți. Puteți suprima cortul în două moduri. Primul este utilizarea de folii de călcat. Această tehnică este potrivită pentru tipărirea logo-urilor, titlurilor fără pretenții  si asa mai departe. Dacă doriți să suprimați cortul pe întreaga zonă, aceasta nu este o problemă. Putem folosi tehnica de sublimare pentru a suprima cortul în funcție de imaginația ta. Nu există limite la imaginație. Timpul de fabricare a cortului este de 2/3 săptămâni. Promovează-ți produsele, bunurile oferite. 

 

Spațiu de vânzare în câteva secunde


Datorită sistemului foarfecelor, puteți derula suporturile în câteva secunde fără utilizarea instrumentelor. Standul trebuie să fie bine ancorat, chiar și pe vreme bună. O ancorare corectă înseamnă utilizarea unor pini de ancorare care fac parte din fiecare cort. Dacă întindeți cortul pe o suprafață de beton, vă recomandăm să cumpărați saci de încărcare. Pungile sunt umplute cu nisip sau pietriș, după ce greutatea lor este de 14 kg. Sunt atașate cu scauil de  picioare cortului. 


Cea mai bună alegere sunt corturile BRIMO, care au un raport calitate-preț favorabil, pot rezista la vânturi și mai puternice și sunt stabile. De asemenea, pot fi ancorate pe terenuri instabile. Acestea oferă o gamă largă de dimensiuni și culori pentru fiecare fermier să o aleagă pe cea mai bună în funcție de gustul lor.

Distribuiți pe Facebook